Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Georgia – Nations League

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Georgia

Meciul de fotbal Macedonia de Nord vs Georgia este programat joi, 9 iunie, de la ora 21:45, la Tbilisi, între primele două clasate din Grupa 4 din Liga C.

La casele de pariuri, naționala de la Skopje este favorită, dar oaspeții traversează o formă excelentă. Este un meci imprevizibil, mai ales că Macedonia de Nord n-a fost în stare să treacă de Bulgaria și s-a chinuit cu Gibraltar, doar 2-0.

Macedonia de Nord

Naționala macedoneană a fost la ultima ediție de Europene, unde n-a făcut mare brânză. Și, între timp, nu-l mai are nici pe Goran Pandev, retras din activitate, dar noul lider se anunță a fi Eljif Elmas, de la Napoli.

Cu toate astea, Macedonia de Nord au produs șocul barajului de calificare la turneul final, eliminând Italia. Aleksandar Trajkovskide, de la Al Feiha, a găsit drumul spre gol, în prelungiri. Echipa a ieșit din grupa României, terminată pe locul 2, după Germania, dar înaintea României și a Armeniei.

În finala play-off-ului, Macedonia n-a făcut față Portugaliei. „Dubla” lui Bruno Fernandes a lăsat acasă Macedonia.

La meciurilei mari din preliminarii sau în alte ocazii, Macedonia se concentrează cel mai bine. Își adună forțele și oferă surprize. În calificări, înaintea Italiei, Germania a căzut victimă Macedonie. Nemții au fost răpuși la Duisburg, scor 1-2.

Georgia

Gruzinii sunt în vână încă din startul competiției. Au 6 puncte din două meciuri și fac cărțile în grupă. Golaverajul de 9-2 și l-a făcut pe spatele Bulgariei, pe care a învins-o pe Razgrad, scor 5-2, declanșând schimbarea antrenorului. Dar Georgia n-a avut emoții nici cu Gibraltar, scor 4-0.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Georgia. Oaspeții sunt în stare să dea lovitura

Cu Georgia nu-i de glumit. În calificările pentru Cupa Mondială, a bătut Suedia cu 2-0. Formația a terminat după Spania, Suedia și Grecia, dar înaintea naționalei din Kosovo.

Schimbarea de mentalitate și de rezultate s-a produs în momentul în care federația de la Tbilisi a apelat la un nume mare, instalându-l pe francezul Willy Sagnol, un fost jucător energic la Bayern Munchen și la naționala Franței. Se dovedește un pariu excelent.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Georgia. Sagnol are 45 de ani

Cele două echipe se vor întâlni pentru a 4-a oară în istorie. Toate jocurile au avut loc în anul 2020. Georgia n-a câștigat niciodată. O dată s-a impus Macedonia, scor 1-0, gol marcat de vedeta Goran Pandev. În alte două rânduri, scorul a fost 1-1.

Ponturi pariuri Macedonia de Nord vs Georgia -> cota 2.02 la Unibet pentru ambele echipe marchează.

CITESTE SI

More in Nations League