Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Muntenegru vs Cipru – Nations League

Ponturi pariuri Muntenegru vs Cipru

Ponturi pariuri Muntenegru vs Cipru – Nations League

Muntenegru vs Cipru reprezinta o partida de Nations League ce va avea loc Marti 17.11.2020, de la ora 21:45. Muntenegru este marea favorita de la Podgorica, iar Betfair ii atribuie o cota de 1.60 pentru victorie. De partea cealalta, un succes al cipriotilor poate aduce pariorilor peste 5x miza initiala.

Cote Betfair Muntenegru vs Cipru

Muntenegru

Muntenegru se afla in acest moment pe prima pozitie, cu 10 puncte acumulate in 5 runde. Lupta pentru suprematie se da cu Luxemburg, insa este un duel la distanta in aceasta ultima etapa. Luxemburghezii vor evolua acasa cu Azerbaijan, in acelasi timp in care muntenegrenii primesc vizita cipriotilor. Gazdele se afla pe o panta descendenta, fiind fara succes de 3 etape incoace, de la un 2-0 cu Azerbaijan. O runda mai tarziu, “rosii” au fost invinsi chiar acasa de catre Luxemburg, scor 1-2.

Etapa trecuta, Muntenegru nu a reusit sa marcheze in Azerbaijan. Nici azerii nu au oferit prea mult spectacol, iar cele doua au remizat alb. Pe teren propriu, Muntenegru a pierdut o singura partida oficiala din Septembrie 2019 si pana astazi (cea cu Luxemburg).

I. Ivanovic este suspendat astazi, dupa ce a fost eliminat in minutul 45+2 al partidei cu Azerbaijan.

  • Echipa probabila: Mijatovic – Marusic, Sofranac, Vujacic, Radunovic – Savicevic, Scekic, Bakis, Haksabanovic – Mugosa, Jovetic

Cipru

Cipriotii le-au intins o mana de ajutor muntenegrenilor, in acest weekend. Acestia au reusit sa treaca de Luxemburg pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Kastanos a reusit o dubla in minutele 34 (penalty) respectiv 71, aducand prima victorie in aceasta grupa de Nations League. Acum, oaspetii se afla la un punct in spatele celor din Azerbaijan si spera sa evite retrogradarea in Liga D. Echipa ar avea insa nevoie de un succes in Muntenegreu, coroborat cu un pas gresit al azerilor cu Luxemburg.

Meciul cu Luxemburg nu a adus doar prima victorie pentru Cipru. Echipa a reusit sa marcheze primele goluri in aceasta editie de Nations Leauge, in care a aratat foarte modest.

  • Echipa probabila: Demetris – Ioannou, Sielis, Laifis, Antoniou – Artymatas, Kousoulos, Kastanos – Pittas, Ilia, Tzionis

Muntenegru este avantajata astazi si de meciurile directe. Cipru nu a gasit pana acum “calea” catre victorie in fata acestui adversar si e putin probabil sa o faca si astazi.

Meciuri directe: MUNTENEGRU – CIPRU
05.09.20UNLCipruMuntenegru0 : 2
23.03.18FICipruMuntenegru0 : 0
09.09.09WCMuntenegruCipru1 : 1
06.06.09WCCipruMuntenegru2 : 2

Muntenegru ii este superioara adversarei de astazi si cred ca isi va impune dominatia. Cipru a avut o singura evolutie notabila, cu Luxemburg. In rest, echipa nu a contat pe faza ofensiva. Tocmai de aceea astazi merg pe un succes al gazdelor.

Ponturi pariuri Muntenegru vs Cipru

Muntenegru castiga @ cota de 1.60 la Betfair

CITESTE SI

More in Nations League