Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Olanda vs Polonia – Nations League

Ponturi pariuri Olanda vs Polonia

Meciul de fotbal Olanda vs Polonia se dispută sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, pe arena „De Kuip” din Rotterdam, stadionul pe care selecționerul Louis van Gaal a dus naționala Orange în prelimininariile Mondiale.

La casele de pariuri, liderul Grupei 4 din Liga A n-are emoții privind victoria, având victorii pe linie în primele două runde. Asta în timp de Polonia s-a prăbușit în deplasarea din Belgia, 1-6, deși l-a avut în teren pe Robert Lewandowski. Estimăm un joc echilibrat până la pauză. Țările de Jos/Olanda a primit doar de două goluri înainte de pauză, în ultimele 10 jocuri.

Olanda

Fotbalul jucat din 3 în 3 zile la nivel de națională este greu de dus. Nu și pentru Olanda lui van Gaal. După 4-1 cu Belgia, „portocalele” au învins în deplasare și Țara Galilor, 2-1. Și nu oricum, ci după un final electric. Galezii au egalat în 90+2, iar Wout Weghorst a dat lovitura în 90+4.

Olanda a avut un start perfect în această campanie UEFA Nations League. În mod impresionant, șeful, Louis van Gaal, a efectuat 11 schimbări față de victoria din prima rundă, cu Belgia. Modificările au arătat că Olanda are o bancă zdravănă și a evidențiat puterea pe care o posedă această echipă olandeză.

Olanda va rămâne fără Louis van Gaal, după Cupa Mondială. La „butoane” va reveni Ronald Koeman, care a eșuat la Barcelona. Echipa va păstra însă stilul ofensiv care a consacrat-o.

Polonia

Naționala leșilor nu a reușit să-i învingă pe olandezi în 14 din cele 17 confruntări anterioare (3 victorii, 6 egaluri, 8 înfrângeri), care include o serie actuală de 5 înfrângeri consecutive, în ciuda faptului că a marcat în 4 dintre acestea.

Polonia a fost zdruncinată de bătaia înncasată la Bruxelles. N-a mai luat 6 „boabe” într-un meci de mai bine de un deceniu. În 2010, Spania îi administra un sec 6-0.

Ponturi pariuri Olanda vs Polonia. Lewa a marcat în Belgia

Vor renaște polonezii la Rotterdam? Greu de crezut. În prima etapă din Liga Națiunilor abia a bătut o echipă de rezerve a Țării Galilor. În total, a câștigat doar un singur meci în deplasare în grupa competiție, în Bosnia și Herțegovina (locul 59 FIFA), dar a scos remize cu Portugalia și cu Italia.

În urmă cu doi ani, Olanda și Polonia s-au întâlnit de două ori: 2-1 și 1-0 pentru batavi. Cu 2-1 pentru Olanda s-a terminat și amicalul din 2016. Apoi, în 2000, Olanda s-a impus cu 3-1, scor înregistrat și în 1993, în preliminariile pentru Mondialul american.

Ponturi pariuri Olanda vs Polonia -> cota 2.48 la Unibet pentru egalitate la pauză.

More in Nations League