Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Polonia vs Tara Galilor – Nations League

Ponturi pariuri Polonia vs Tara Galilor

Ponturi pariuri Polonia vs Tara Galilor – Nations League

Polonia si Tara Galilor dau startul unei noi editii de Nations League. Partida dintre cele doua nationale este programata pe 1 Iunie 2022, la ora 19:00.

Lewa & co. pornesc cu prima sansa, avand la Betano o cota de 1.80 pentru a se impune. Pe cine mizezi?

Cote Betano Polonia vs Tara Galilor

Polonia

Polonia este cu gandul la luna Decembrie, atunci cand va evolua la Cupa Mondiala din Qatar. Este ultimul mare turneu pentru Robert Lewandowski, care isi doreste sa faca o figura frumoasa. Polonezii au disputat un baraj, dupa ce s-au clasat pe locul secunt in grupa I de calificare.

Acel baraj trebuia sa se dispute intr-un sistem cu semi-finala si finala, insa Polonia a beneficiat cumva de conflictul politic din Ucraina. Rusia a fost descalificata din toate competitiile sportive majore, fapt pentru care Polonia a castigat semifinala la masa verde.

In finala, Lewa & co. au primit vizita Suediei. A fost un duel dominat de gazde, care au deschis scorul in minutul 50 – prin Robert Lewandowski. Zielinski a fost cel care a adus linistea pe Slaski Stadium si a inchis tabela de marcaj, cu golul din minutul 72.

Nationala lui Michniewicz arata destul de bine, cu Szczesny intre buturi, Bednarek sau Cash in defensiva, Zielinski in compartimentul median si Lewandowski, Piatek & Milik pe faza ofensiva.

Tara Galilor

Tara Galilor se pregateste si ea de debutul in aceasta editie de Nations League, insa mintea jucatorilor cu siguranta nu este la duelul de diseara. Galezii isi doresc enorm sa ajunga la Cupa Mondiala, acolo unde Gareth Bale vrea sa arate ca mai are un cuvant de spus in fotbal.

Pentru asta insa, trebuie sa castige finala barajului, unde ii asteapta Scotia sau Ucraina. Galezii au reusit o victorie surprinzatoare in semifinale, 2-1 pe teren propriu – in fata Austriei. Gareth Bale a fost la inaltime si a bifat o dubla de senzatie.

Fostul jucator al celor de la Real Madrid a deschis scorul in minutul 25 si apoi a punctat in minutul 51, din pasa lui Ben Davies. Austriecii au revenit in joc prin Sabitze – in minutul 64 – insa galezii s-au inchis perfect in defensiva.

Alaturi de Bale, James, Ramsey Allen sunt liderii acestei generatii. De altfel, din spate vin Ampadu sau Williams.

Dupa cum spuneam, cred ca Tara Galilor isi va conserva energia pentru finala barajului pentru Cupa Mondiala. Suporterii viseaza la turneul final din Qatar, asadar cu siguranta nimeni nu ii va critica pe Bale & co, daca o lasa mai moale astazi.

Ponturi pariuri Polonia vs Tara Galilor

Polonia castiga, cota 1.80 la Betano

More in Nations League