Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri România vs Muntenegru – Nations League

Ponturi pariuri România vs Muntenegru

Meciul de fotbal România vs Muntenegru are loc marți, 14 iunie, de la ora 21:45, pe un stadion care le-a purtat deja noroc tricolorilor, sâmbătă seară, în Giulești. Se înfruntă echipele de pe locurile 4 și 3 în Grupa 3 din Liga B contând pentru Nations League.

La casele de pariuri, România are prima șansă la victorie: joacă acasă și, de la meciul-tur cu Muntenegru, este în creștere de turație. Acum, tricolorii au poftă de revanșă. La fel ca și jocul cu Finlanda, se va disputa cu stadionul plin. Există un indiciu care ne face să credem că oaspeții pot pleca neînviși de la București: căderea fizică a tricolorilor din jocul cu Finlanda, din repriza secundă.

Liderul grupei este Bosnia&Herțegovina, 5 puncte, urmată de Finlanda și Muntenegru, ambele cu 4 puncte, iar România, cu 3 puncte, este ultima.

România

România a învins Finlanda, socotită cea mai bună formație a grupei, cu 1-0, și a scăpat de rușinea de a nu fi înscris încă în această campanie de Națions League.

După ce Iulian Cristea și Denis Alibec au fost pierduți, ca urmare a unor accidentări, după jocurile cu Muntenegru (0-2) și cu Bosnia (0-1), înaintea jocului de sâmbătă, Sorescu și Rațiu au vărsat sânge și i-au dat emoții lui Edy Iordănescu.

România are creștere de formă. Cu Muntenegru a arătat jalnic, cu Bosnia a arătat ceva mai mult, iar cu Finlanda a avut tupeu și forță, însă numai în prima repriză. Tricolorii s-au „topit” însă în repriza secundă

„N-am avut cel mai puternic CV, dar am parcurs etapele normale. N-am 60 de ani, nu m-am scăldat în anonimat”, se apără selecționerul de atacurile care vin în valuri. „E necesar să batem Muntenegru”, a comentat Gică Hagi.

Muntenegru

Muntenegru pare cea mai slabă din grupă. Aproape uluitor, a trecut de România, la Podgorica, într-un meci în care Stefan Mugoša a deschis scorul. Vedetele echipei sunt fundașul Stefan Savic (Atletico Madrid) și atacantul Stevan Jovetic (Hertha Berlin), absenți contra tricolorilor.

După succesul cu România, Muntenegru și-a arătat limitele. A cedat, 0-2, în Finlanda, fără să aibă reacție de-a lungul unei reprize. S-a salvat la meciul cu Bosnia, egalând în minutul 77, prin Adam Marusic, de la Lazio Roma.

În meciurile directe, România nu pierduse niciodată, până la jocul de pe 4 iunie. În 2018, s-au duelat de două ori: 1-0 pentru România și 0-0. În 2017, golul lui Jovetic a decis partida din preliminariile mondiale.

De fapt, Jovetic a cam fost „nașul” României. Cu un an înainte, fusese 1-1, cu același Jovetic punctând în poarta României, care reușit să dea gol prin Adi Popa.

În 2008, un meci amical s-a terminat cu scorul de 4-0 pentru România.

Ponturi pariuri România vs Muntenegru -> cota 1.93 la Betano pentru șansă dublă X2.

CITESTE SI

More in Nations League