Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Scoția vs Armenia – Nations League

Ponturi pariuri Scoția vs Armenia

Meciul de fotbal Scoția vs Armenia se dispută miercuri, 8 iunie, de la ora 21:45, la Glasgow, în Liga Națiunilor.

Naționala lui Steve Clarke revine pe „Hampden Park” la o saptămână distanță după jocul pierdut în semifinalele play-off-ul de calificare la Cupa Mondială. Britanicii au cedat atunci, 1-3, în fața Ucrainei, dar acum meciul lor este mai ușor.

La casele de pariuri, Armenia are șanse minime să scoată vreun punct. În Grupa 1 din Liga B, Armenia conduce cu 3 puncte, acumulate în jocul cu Irlanda. Scoția și Ucraina n-au apucat încă să joace.

Scoția

Selecționata britanică a fost zguduită de ieșirea timpurie din calificările la Cupa Mondială. Nu se aștepta să piardă cu Ucraina, dar au existat puține plângeri ca urmare a faptului că fost depășită de o echipă motivată a Ucrainei. La rândul lor, ucrainenii aveau să cedeze la Cardiff, permițând Țării Galilor să ajungă la Mondiale după 64 de ani.

Ponturi pariuri Scoția vs Armenia. Scoțienii, la ședința de pregătire

După ce le-a fost blocat drumul spre Qatar, scoțienii se focusează pe UEFA Nations League (UNL), unde vizează promovarea în Liga A, după ce ediția trecută au fost la două puncte distanță de această țintă.

Oamenii lui Clarke au câștigat până în prezent 6 dintre cele 10 meciuri ale fazei grupelor (un egal și 3 eșecuri), calificându-se și la Euro 2020 pe baza acestui succes. Fiind în joc calificarea la Euro 2024 de data aceasta, Scoția va fi dornică să mențină trendul.

Armenia

Reprezentativa de la Erevan a deranjat calculele în grupă. A surprins cu victoria împotriva Irlandei, lăsând în urmă o serie de 7 meciuri în competițiile internaționale fără victorie.

Armenia va avea parte, la Glasgow, de o întâlnire dificilă, deoarece Scoția este mult mai bine clasată. Iar nordicii nu sunt pe placul armenilor. Într-un meci amical recent, trupa lui Caparros a primit o lecție de fotbal de la norvegieni, care i-au învins cu 9-0.

Armenia mizează multe pe Eduard Spertsyan, marcator de la Erevan împotriva irlandezilor, în minutul 74. Cele două formații, Scoția și Armenia, se duelează în premieră miercuri, la Glasgow.

Armenia a făcut parte din Grupa J în preliminariile mondiale. A terminat pe locul 4, la 5 puncte în spatele României, clasată pe 3. Pe teren propriu însă, selecționata lui Caparros a reușit să învingă cu 3-2 România.

Ponturi pariuri Scoția vs Armenia -> cota 2 la Betfair penntru peste 2,5 goluri.

CITESTE SI

More in Nations League