Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Slovacia vs Kazahstan – Nations League

Ponturi pariuri Slovacia vs Kazahstan

Meciul de fotbal Slovacia vs Kazahstan are loc luni, 6 iunie, de la ora 21:45, în Grupa 3 din Liga C. Duelul pare dezechilibrat.

La casele de pariuri din România, gazdele sunt bine văzute de bookmakeri. Slovacia este pe primul loc în grupă, la egalitate cu selecționata kazahă.

Slovacia

Slovacia și-a început campania din UEFA Nations League cu un succes strâns cu 1-0 în fața Belarusului, pe gazonul neutru de la Novi Sad – Serbia. Echipa își propune să revină rapid, după retrogradarea din ediția trecută.

Ponturi pariuri Slovacia vs Kazahstan. Gazdele s-au jucat în parcare

Antrenorul Štefan Tarkovič a lăudat jucătorii, adăugând că deja caută „rețeta” pentru a răpune și Kazahstan, cu care este probabil să se lupte pentru a câștiga această grupă. Este primul meci din istorie între cele două trupe.

Prin urmare, la Trnava, Slovacia, clasată pe locul 45 de FIFA, se află într-o poziție excelentă în grupă și ar trebui să se simtă încrezătoare. Nu a pierdut niciodată acasă în fața unei formații din afara Top 100 FIFA.

Kazahstan

Kazahstanul, clasată pe locul 125, a avut, de asemenea, un start câștigător în această competiție, când a înregistrat doar a treia victorie în grupa UNL, cu un succes 2-0 împotriva Azerbaidjanului.

Forma recentă a Kazahstanului s-ar putea să nu arate prea rău, dar ultimele lor 4 meciuri au venit toate împotriva echipelor clasate mai prost.

Ponturi pariuri Slovacia vs Kazahstan. Oaspeții speră la o remiză

Antrenorul Magomed Adiev se așteaptă la „o călătorie dificilă în Slovacia” și a vorbit despre necesitatea „de a schimba ceva”, mai ales după o performanță plată în prima repriză a jocului de vineri.

În ultimele 4 jocuri, kazahii au câștigat 3 și au remizat o dată, cu Moldova, de care s-a descotorosit în meciul de baraj pentru menținerea în Liga C. În calificările pentru Mondiale, Kazahstan n-a suflat. A terminat ultima în grupa cu Franța, Ucraina, Finlanda și Bosnia&Herțegovina. La meciul de adio, a încasat un 0-8 de la Franța.

Sunt câțiva jucători de urmărit, mai ales de la gazde. Ondrej Duda este acum unul dintre cei mai influenți jucători ai țării sale. De asemenea, forța Slovaciei stă și în travaliul lui Stanislav Lobotka, de la Napoli.

Ponturi pariuri Slovacia vs Kazahstan -> cota 1.93 la Betano pentru sub 2.5 goluri.

CITESTE SI

More in Nations League