Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Slovenia vs Serbia – Nations League

Ponturi pariuri Slovenia vs Serbia

Meciul de fotbal Slovenia vs Serbia are loc duminică, 12 iunie, de la ora 21:45. Disputa va fi găzduită de stadionul „Stozice” din Ljubljana. Este un duel fratricid, fiind două echipe rupte din fosta Iugoslavie.

La casele de pariuri, sârbii au un ușor avantaj. S-a adunat oboseală în picioarele ambele formații, plavii venind după o deplasare grea, în Suedia. Nici Slovenia n-a avut soartă ușoară, la Oslo.

Slovenia

Pusă să joace în ritm infernal, Slovenia nu s-a făcut de râs în ultimul dintre cele 3 partide disputate în Nations League. Startul a fost anevoios, 0-2 cu Suedia, urmat de o lecție primită de la Serbia, scor 1-4.

Însă, slovenii și-au arătat dăruirea și eroismul joi seară, la Oslo. În 1-0 oameni din minutul 64 (a fost eliminat Miha Blazic), Slovenia n-a luat gol de la Norvegia. S-a terminat 0-0.

Nordicii au atacat în valuri, cu Haaland, Elyounoussi și Sorloth, dar n-au spart barajul. Fie și numai raportul cornerelor, 10-1, oferă dimensiunea presiunii pe care gazdele au pus-o pe poarta lui Jan Oblak. Cei 3 jucători amintiți plus tehnicul Odegaard, strălucitor pe alocuri la Arsenal Londra, au tras din toate pozițiile. Fără succes. Slovenia s-a apărat ca o selecționată care-și merită locul în Liga B.

Serbia

Cu biletele de Cupa Mondială în buzunar, Serbia arată forță și în deplasare. A acționat ca o formație mare la Stockholm. A marcat până în pauză, apoi a gestionat cu stil repriza secundă.

Aflat în umbră la echipa de club, cu un singur gol în 15 apariții la Real Madrid, Luka Jovic și-a regăsit la națională strălucirea de la Eintracht Frankfurt. A marcat decisiv în Suedia și va fi un concurent redutabil pentru Mitrovic și Vlahovic. Antrenorul Dragan Stojkovic se dovedește un selecționer de calibru, iar în teren este ajutat de căpitanul Dusan Tadic, un jucător cu calități de lider pe teren și în vestiar.

În Grupa 4 a Ligii B, lider este Norvegia, cu 7 puncte. Nordicii se luptă cu Serbia, 6 puncte, pentru prima poziție. Suedia, 3 puncte, și Slovenia, un punct, trag tare să evite ultima poziție, care trimite în Liga C.

În afara duelului din 5 iunie, Serbia și Slovenia s-au mai întâlnit în 2011, în campania pentru Euro. A învins Slovenia cu 1-0. Cu un an înainte, Serbia și Slovenia au remizat, scor 1-1, pentru plavi punctând înaltul Nikola Zigic.

Ponturi pariuri Slovenia vs Serbia -> cota 1.7 oferă la Sportingbet la pariul Serbia înscrie prima.

CITESTE SI

More in Nations League