Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia – Nations League

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia

Meciul de fotbal Țara Galilor vs Belgia se dispută sâmbătă, 11 iunie, de la ora 21:45, la Cardiff. Este etapa a 3-a Grupa 4 din Liga A, adică suntem la jumătatea etapelor.

La casele de pariuri, Belgia are statut de favorită. Este mai bine clasată în topul FIFA și vine după un 6-1 cu Polonia. Forma sportivă „joacă” de partea ambelor formații. Atât Țara Galilor, cât și Belgia traversează o formă sportivă care le dă dreptul să spere că își pot trece în cont toate punctele.

Țara Galilor

Britanicii trăiesc încă sub euforia calificării la Cupa Mondială, după ce au trecut de Ucraina.

Echipa se felicita că a smuls un egal cu Olanda, dar au primit o lovitură crâncenă de la adversari.

Olandei a stricat palmarestul în întâlniri internaționale pe teren propriu (3 victorii și 3 remize) și singura dată când Țara Galilor a primit peste două goluri. Dar Țara Galilor va trebui să-și îmbunătățească performanțeșe din a doua repriză: 8 dintre aceste goluri primite au sosit după pauză.

Belgia

Naționala „dracilor roșii” este fruntașă: locul 2 FIFA. care a învins Olanda cu 4-1 UNL în spatele lor, cu o victorie fulgerătoare cu 6-1 asupra Poloniei. Chiar dacă nu câștigă mereu, echipa este o mașină de goluri. Băieții lui Roberto Martínez au marcat cel puțin o dată într-o serie impresionantă de 46 de meciuri consecutive.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia. Hazard, vedeta „dracilor”

„Generația de aur” a Belgiei se apropie de „ultimul dans” și va dori să-și asigure un prim trofeu important din 1920, așa că ne putem aștepta la o nouă performanță tenace aici, cu Cupa Mondială din 2022 care se profilează acum. Belgia nu a câștigat în ultimele lor 5 întâlniri împotriva echipelor clasate în top 20 FIFA (o remiză și 4 eșecuri) – singura remiză venind, 1-1, în deplasare.

Cele două echipe se cunosc la perfecție: s-au duelat și în calificările pentru Cupa Mondială. A fost 3-1 în Belgia și 1-1 la Cardiff.

S-au văzut și în sferturile de finală de la Euro 2016, cu galezii învingători cu 3-1. Pentru „draci” a marcat Naiggolan, care a dispărut din circuitul echipei naționale. În semifinale, Țara Galilor avea să piardă în fața Portugaliei, care avea să câștige trofeul.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Belgia -> cota 3.6 la Betano pentru remiză în acest meci.

CITESTE SI

More in Nations League