Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Ucraina – Nations League

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Ucraina

Meciul de fotbal Țara Galilor vs Ucraina se joacă duminică, 5 iunie (ora 19:00), pe „Cardiff Stadium” din capitala galeză. Finala play-off-ului va da ultima națională calificată la Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie). Va fi a 13-a formație trimisă la turneul final de Bătrânul Continent.

La casele de pariuri, echilibrul este la el acasă, cu un ușor avantaj pentru gazdele galeze. Țara Galilor mai mult s-a odihnit în meciul cu Polonia, din Liga Națiunilor, de la mijlocul săptămânii, cedat cu 1-2. Adversara Ucraina s-a întrebuințat serios pentru a trece de Scoția, în semifinalele barajului, scor 3-1.

Țara Galilor

Galezii au ajuns la play-off după ce au pierdut doar unul dintre cele 8 meciuri ale grupei de calificare (4 victorii), dar au reușit să învingă Austria în semifinale, scor 2-1. Echipa este la o singură victorie de primă apariție la Cupa Mondiale din 1958 încoace.

Avantaje destule pentru britanici. Doar Danemarca a reușit să înscrie mai mult cu un gol, în ultimele 20 de meciuri pe teren propriu (12 victorii și 7 remize).

Rămas liber de contract după episodul Real Madrid, Gareth Bale va încerca să-i impresioneze. A fost menajat în meciul cu Polonia, dar nu va lipsi duminică.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Ucraina. Bale, gata de atac

Ucraina

Țara este răscolită de războiul declanșat de ruși pe 24 februarie. Prea multe egaluri au costat-o ​​pe Ucraina în preliminarii (2 victorii, 6 remize), deși nu putea face mai mult. A terminat a doua într-o grupă dominată de Franța, campioana mondială.

Ucraina n-a înregistrat regrese, după turneul final european în care naționala a fost condusă de Andrei Șevcenko.

Ucraina s-a descotorosit de Scoția, la Glasgow, în ciuda temerilor legate de condiția fizică a jucătorilor din campionatul intern, care n-au mai avut jocuri oficiale după declanșarea războiului.

Greul l-au dus oameni căliți în duelurile dure din Premier League, precum Zinchenko (Man. City) sau Mykolenko (Everton). Nici Yaremciuk, cu un sezon bun la Benfica, n-a dezamăgit.

Ultima echipă care a depășit Ucraina a fost vecina Țării Galilor, Anglia, în iulie anul trecut.

Selecționerul Oleksandr Petrakov are în Artem Dovbyk un jucător în mare formă. A închis tabela la Glasgow, după ce Yarmolenko, de la West Ham United, și Yaremciuk reușiseră să puncteze.

Ponturi pariuri Țara Galilor vs Ucraina -> cota 2.08 la Unibet că se va marca în fiecare repriză.

CITESTE SI

More in Nations League