Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Ucraina vs Irlanda – Nations League

Ponturi pariuri Ucraina vs Irlanda

Meciul de fotbal Ucraina vs Irlanda, din Liga Națiunilor, se va juca pe teren neutru, pe arena „LKS” din Lodz, un oraș din Polonia. Partida are loc marți, 14 iunie, de la ora 21:45.

La casele de pariuri, Ucraina are prima șansă. După două etape jucate, naționala lui Oleksandr Petrakov s-a instalat pe prima poziție în Grupa 1 din Liga B, cu maximum de puncte.

A învins cu 1-0 Irlanda și cu 3-0 Armenia. Se va lupta în grupă și cu Scoția, de care a trecut în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială.

Ucraina

Ucraina și-a revenit repede, după dezamăgirea eliminării din drumul spre Qatar. După ce a învins-o convingător pe Scoția, 3-1, n-a putut trece de Țara Galilor, așa că va vedea turneul final de la iarnă la televizor. Se poate răzbuna pe alți britanici, irlandezii.

În timp ce poporul este greu încercat de război, naționala Ucrainei a pornit cu motoarele turate în Liga Națiunilor, deși evoluează doar pe terenuri străine, din cauza invaziei în curs de desfășurare a Rusiei.

Cele două țări, Ucraina și Irlanda, s-au întâlnit pe 8 iunie, la Dublin. A decis golul lui Viktor Țigankov, a cărui reușită a fost suficient pentru ca echipa lui Oleksandr Petrakov să învingă.

Ponturi pariuri Ucraina vs Irlanda. Oleksandr Petrakov, selecționerul Ucrainei

Ucraina are oameni care strălucesc. Internaționalul Roman Yaremchuk arată o formă excelentă. Dar și jucătorii de la Dinamo Kiev sunt bine pregătiți. A avut grijă Mircea Lucescu, care a dus echipa în Polonia, Turcia și Germania, pentru a susține partide cu caracter caritabil.

Ucraina are o formație bine pregătită fizic. Nu este întâmplător că 9 din ultimele 10 goluri marcate de naționala acestei țări au venit în a doua repriză.

Irlanda

Naționala de la Dublin este la 20 de locuri distanță în spatele Ucrainei, în clasamentul FIFA. A pierdut primele două jocuri din grupă, 0-1 cu Armenia și 0-1 cu Ucraina, dar s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe Scoția, 3-0.

Antrenorului Stephen Kenn are probleme de lot, având câteva absențe. Shane Duffy (suspendat), Michael Egan (motive familiale) și Michael Obafemi (accudentat) vor rata duelul găzduit de Polonia.

Cu succesul în fața Scoției, băieții în verde au pus capăt unei serii de 12 meciuri fără victorie în competiție. Echipa mizează pe pofta de gol a lui Troy Parrott.

Ponturi pariuri Ucraina vs Irlanda -> cota 2.55 la Unibet că Roman Yaremchuk va marca pentru Ucraina.

More in Nations League