Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Ungaria vs Anglia – Nations League

Ponturi pariuri Ungaria vs Anglia

Meciul de fotbal Ungaria vs Anglia se joacă sâmbătă, 4 iunie, de la ora 19:00. Suntem în Grupa 3 din Divizia A, din care mai fac parte naționala Italiei, campioana Europei, și cea a Germaniei.

La casele de pariuri din România, revenirea Angliei, vicecampioana Bătrânului Continent, pe „Puskás Aréna” din Budapesta, după 9 luni de la precedenta vizită, este văzută ca o ocazie pentru un galop de goluri. Iar Kane are pregătit măcar unul pentru maghiari.

Ungaria

Ungaria se află pentru prima dată în clasamentul superior al Ligii Națiunilor și își deschide campania în Grupa 3 împotriva vicecampionilor de la Euro 2020, Anglia.

Echipele s-au întâlnit, chiar pe acest stadion, în septembrie anul trecut, când Anglia a câștigat cu 4-0. Atunci s-a lăsat însă cu un mega-scandal. Comportament fanilor maghiari a dus la o suspendare a spectatorilor pentru 3 meciuri, care a include și acest meci. 30.000 de copii vor fi acum prezenți în tribune.

Echipa italianului Marco Rossi are un record remarcabil în această competiție, pierzând doar 3 din cele 12 jocuri. Maghiarii nu se descurcă bine când se confruntă cu selecționata celor 3 lei. În 15 meciuri, de la Cupa Mondială din 1962 încoace, nu au reușit nicio victorie, pierzând în 12 ocazii. Ultimul meci direct, din ocotmbrie anul trecut, s-a terminat remiză, 1-1. Anglia încă tremura pentru calificarea la Mondiale.

Jucătorul echipei RB Leipzig, Dominik Szoboszlai, este steaua în devenire a gazdelor. A marcat 10 goluri pentru clubul său în acest sezon și a înscris deja de 5 ori în 20 de apariții pentru țara sa.

Anglia

Three Lions merge tot pe mâna lui Gareth Southgate. Anglia este pe locul 5 în lume, cu 35 de locuri mai sus decât Ungaria. Selecționata britanică se află în căutarea celei de-a 5-a victorii consecutive.

Gareth Southgate are la dispoziție un lot puternic, care tocmai s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar depășind Polonia. Selecționerul vrea să-l promoveze pe atacantul de la West Ham, Jarrod Bowen, care se adaugă pe o listă care-i include deja pe Harry Kane, Raheem Sterling și pe Tammy Abraham.

Anglia are poftă de goluri, iar asta se reflectă în rezultatele recente. A marcat 35 de goluri în ultimele 9 jocuri (7 victorii și două remize).

Harry Kane a punctat de 13 ori în ultimele 12 meciuri ale Angliei, inclusiv în timpul victoriei cu 4-0 împotriva Ungariei din septembrie, și este la doar un gol distanță de cota de 50 de goluri internaționale.

„Puskás Aréna” nu este un stadion cu noroc pentru Ungaria, care a pierdut 6 dintre cele 13 meciuri, de la deschiderea din noiembrie 2019, inclusiv acea înfrângere în fața Angliei de anul trecut.

Ponturi pariuri Ungaria vs Anglia -> cota 3.25 la 888sport că Harry Kane va înscrie în repriza a doua.

CITESTE SI

More in Nations League