Connect with us

Baschet

NBA All Star Game 2020 – Profitam de o linie de la Betano?

Putine ore ne despart de unul din cele mai importante evenimente de pe glob : All Star Game-ul de baschet de peste ocean.

Colegul meu Cristi a scris deja un material amplu despre acest eveniment care se va desfasura la Chicago pe care il puteti vizualiza aici.

In articolul mentionat mai sus puteti vedea daca meciul este transmis, la ce ora incepe si alte detalii importante.

De asemenea, Vlad a oferit ponturile sale pe acest eveniment pe care le puteti vedea aici.

Astfel, avand toate detaliile evenimentului mai sus, personal, ma opresc asupra unei linii oferite de Betano pentru acest eveniment in ceea ce privesc greselile personale.

Pentru ca sfertul 4 va fi intr-o oarecare masura mai intens decat celelalte 3, ma astept sa apara si unele greseli personale.

Repet, toate detaliile acestui eveniment sunt in articolele de mai sus.

De aceea, ma voi concentra pe Team LeBron pentru acest eveniment si aceasta selectie.


Sursa foto : Clutch Points

Ei bine, vreau sa vorbim putin despre faulturi. Daca ati citit ceea ce au mentionat in articolele lor atat Cristi cat si Vlad, ati putut observa ca in sfertul 4 vom avea o oarecare intensitate mai mare in aparare.

Asta pot insemna si 1-2 greseli personale in plus.

Linia pentru greselile personale pentru Team LeBron este destul de jos, 5.5. Ca si comparatie, anul trecut, echipa aleasa de unul din cei mai buni jucatori all time ai baschetului, a acumulat nu mai putin de 9, intr-un meci in care nu a existat un sfert 4 atat de diferit precum il vom avea in acest meci.

Recomand sa pariezi responsabil si maxim 10 % din banca. Este un spectacol pe care nu ai voie sa il ratezi!

Poti paria aceasta recomandare la Betano, acolo unde daca iti deschizi CONT AZI, primesti pana la 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Baschet