Connect with us

Cota 2

Ne dublam banii cu meciul zilei din rugby? 21.03.2020

Netstrata Jubilee Stadium din Sydney este gazda meciului dintre Cronula Sharks si Melbourne Storm, meci care incepe la ora 10:35, ora Romaniei.

Un meci care se va disputa cu portile inchise, la fel ca toate meciurile din NRL.

Cine are avantajul aici?

Greu de spus, asta dupa ce a trecut doar o etapa. Shaks abordeaza meciul fara Cameron King, Matt Moylan si Bronson Xerri, toti accidentati.

De partea cealalta, la Storm, va lipsi doar Brandon Smith, la fel, accidentat.

Rivalitatea dintre cele doua echipe a inceput de prin 2014 si a culminat in 2016, cu finala in care cei de la Cronulla i-au limitat perfect pe Melbourne din punct de vedere ofensiv.


Sursa foto : Stuff NZ

De fapt, asta e cheia impotriva celor de la Storm. Daca reusesti sa-i limitezi ofensiv, incep sa se precipite destul de mult in aparare.

Cred ca meciul gazdelor de azi de la Rabbitohs a fost o pura intamplare, inca din acel meci nu am inteles cotele pe care le-au avut acestia.

Au pierdut cu 22-18 insa impresia de final a fost destul de solida.

Cheia meciului este la duelul dintre Brailey si Smith. As plusa si as spune ca si Williams vs Finucane este un super match-up.

Chiar daca este un meci fara spectatori, Cronulla a dovedit de mai multe ori ca poate fi un adversar de temut pentru oricare adversar, in special pentru Melbourne, 2016, acel an de referinta.

Consider ca Cronulla are capacitatea de a marca minim 3 eseuri intr-o defensiva a lui Melbourne care poate deveni instabila daca lucrurile nu merg bine din punct de vedere ofensiv.

Poti paria aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de 500 RON la prima ta depunere!

CITESTE SI

More in Cota 2