Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Nick Kyrgios – Rafael Nadal este pasul 7/7 in proiectul all in – 27.01.2020

ponturi tenis

In jurul orei 10:00, la Australian Open, Nick Kyrgios va incerca sa elimine unul din marii campioni ai lumii, Rafael Nadal, intr-un meci in care spaniolul porneste clar favorit.


Nick Kyrgios

Nick, daca nu juca in Australia, cred ca era OUT de mult. A avut momentele sale de deruta in meciurile cu Khachanov si Simon. Totusi, impulsul publicului l-a ajutat sa mearga mai departe.

Va fi un meci special pentru australian.

Cu siguranta, toti stiu de faptul ca Nicholas nu-l suporta pe Rafa. Sau, mai bine zis, nu-l place. La fel cum nu-i place tenisul, a spus tot timpul ca prefera un meci de baschet.

Cu toate ca este vazut un ” bad boy ” de multi, are o inima imensa.

Odata cu trecerea in nefiinta a marelui campion de baschet Kobe Bryant, tind sa cred ca australianul va juca si pentru el.

Cu toate ca este suporterul lui Boston Celtics, este fan declarat al lui Kobe.

In momentele in care australianul se motiveaza, POATE BATE PE ORIICNE, IN SPECIAL IN AUSTRALIA.

Rafael Nadal

” Aceste conditii de la Melbourne nu sunt pe placul meu. Mingile sunt grele si suprafata de joc este mult mai lenta decat m-am asteptat. “

Recent, Nadal l-a eliminat pe Dellien in 3 seturi, a pierdut doar 5 game-uri dar A PETRECUT DOUA ORE PE TEREN. IMENS DE MULT!

Legat de jocul spaniolului, clar, acesta nu este unul stralucit la Melbourne. Il va avea in fata pe Nick, un pusti rebel, care daca prinde putina incredere, Nadal va avea mari, mari probleme.

Pentru ca inca sufera la concretizarea punctelor de break avute, cu un Nick care are in fata publicul, ii va fi greu lui Nadal sa inchida scurt partida aici, cel putin asa cred.

Poti juca aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri