Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens – Ponturi hochei NHL – 04/08/2020

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens – Ponturi hochei NHL

În această noapte, începând cu ora 03:00, Pittsburgh Penguins și Montreal Canadiens își vor susține al 2-lea meci din serie

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens

Informații meci

Așa cum am spus și în articolul realizat pentru primul duel din serie, mă aștept ca Pittsburgh să aibă mari probleme în seria cu Montreal. Nu este de mirare că au pierdut primul duel, scor 2-3 după over-time. După 11 minute de joc, Kotkaniemi a reușit să aducă formația Montreal în avantaj, scor 0-1. În decurusl perioadei secunde, minutul 7 mai exact, Murray era învins pentru a 2-a oară în acest meci. Astfel, după 27 de minute scurse, tabela de marcaj indica un avantaj de două goluri pentru Canadiens.

Însă, bucuria acestora nu avea să fie de lungă durată. La doar 3 lungimi distață, Crosby reușea să reducă din diferență. După alte 3 minute, în urma unui avantaj de 5-4, Rust reușește să restabilească egalitate, scor 2-2. În cele din urmă, Montreal avea să se impună prin golul lui Petry, venit în perioada suplimentară. Astfel, scorul acestei serii este de 0-1 în favoarea celor de la Canadiens.

Pentru canadieni, Carey Price a fost de departe cel mai bun jucător de pe teren. Acesta s-a confruntat cu un număr de 41 de șuturi primite, dintre care cedate au fost doar două. Price deține o medie de 2,77 goluri încasate în acest sezon și un procentaj de 91% la salvări. Acesta va fi mai mult că sigur titular în această seară.

Pentru al 2-lea duel din serie, atât pinguinii, cât și canadienii nu au raportat nicio vătămare suferită în rândul jucătorilor. Claude Julien și Mike Sullivan având la dispoziție toți jucătorii apți de joc.

Program serie Pittsburgh Penguins – Montreal Canadiens

  • Joc 1: Montreal Canadiens vs Pittsburg Penguins, 2 august 2020, scor 3-2
  • Joc 2: Montral Canadiens vs Pittsburg Penguins, 4 august 2020, ora 03:00
  • Joc 3: Pittsburgh Penguins vs Montreal Canadiens, 6 august 2020, ora 03:00
  • Joc 4: Pittsburgh penguins vs Montreal Canadiens, 8 august 2020, –
  • Joc 5: Montreal Canadiens vs Pittsburgh Penguins, 9 august 2020, –

Concluzie&Pronostic

În ciuda problemelor vizibile, mă aștept ca Penguins să câștige acest meci și să restabilească egalitatea seriei. Piitsburgh deține un compartiment ofensiv incredibil și, de asemenea, un joc de construcție foarte bun. Marea lor problemă se regăsește în defensivă. Din câte am citit, Sullivan va face câteva schimbări în această zonă. Rămâne de văzut dacă vor fi și unele utile. În ceea ce îi privește pe Montreal, deține în lot jucători destul de tineri, fără prea multă experiență în jocurile din play-off. Au arătat foarte bine în primul duel, dar nu mă aștept la încă un rezultat pozitiv realizat de aceștia. Am ales să investesc în victoria echipei Penguins, la o cotă de 1,51 oferită de BETANO

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

More in Hochei