Connect with us

Ponturi pariuri

Pontul special la pariuri – 14.05.2022

Pontul special la pariuri – 14.05.2022

Pontul special la pariuri – 14.05.2022 vine de la confruntarea de tenis dintre Swiatek si Sabalenka. Meciul se va desfășura începând cu ora 13:00 și face parte din semifinalele turneului WTA de la Roma.

🥎 Informații pronostic:

Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Swiatek sub 70.5% puncte castigate pe primul serviciu”. Pentru acest pronostic avem o cota de 1.87 în cadrul casei de pariuri Betano, pe care va recomand o miză de 10% din bugetul rezervat pentru pariuri. Am ales această recomandare deoarece, in primul rand ma astept la un meci mai echilibrat intre cele două jucătoare. Swiatek a arătat ceva semne de slăbiciune in primul set din meciurile cu Andreescu și Azarenka; cele 26 de victorii consecutive, in care a câștigat pe rând turneele de la Doha, Indian Wells, Miami și Stuttgart pot pune presiune asupra ei.
De partea cealaltă, Sabalenka a avut un turneu solid aici la Roma si cred ca va intra in teren cu gandul de a răzbuna înfrângerea din finala de la Stuttgart (6-2, 6-2).

● Chiar daca va câștiga din nou, Swiatek o poate face și fără a depăși acest procentaj. La acest turneu a avut 64% cu Andreescu, 52% cu Azarenka; 74% cu Ruse. Chiar daca in meciul direct cu Sabalenka, poloneza a avut 78%, tot la Munchen ea a avut 65% cu Samsonova; 70% cu Raducanu și 67% cu Lys. Vedem astfel ca reprezentanta Poloniei nu are cifre impresionante la acest capitol, ea câștigand lejer meciuri fara sa aibe procentaje ridicate la puncte castigate pe primul serviciu.

Pontul special la pariuri se poate paria la Betano. Nu ai încă cont? Click aici pentru a-ți deschide si beneficiazi de 500 RON Bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri