Connect with us

Baschet

Pontul zilei la Valencia – Andorra

Valencia disputa primul meci al zilei cu Andorra

Pontul zilei la Valencia – Andorra

Dupa ce ieri am reusit sa inverzim o cota de 2 fara mari emotii din Liga ACB, pentru azi ne mutam in Grupa B, acolo unde Valencia joaca cu Andorra, pe terenul primeia dintre ele.

Atat de mare sa fie favorita Valencia?

Da si nu prea. In primul rand, joaca pe teren propriu. Atunci cand joci in sala proprie, chiar daca joci fara spectatori, stii multe repere pe care adversarul nu le stie.

Avantajul Valenciei este ca are un nucleu de baza de mai multi ani de zile. Jucatori precum van Rossom, Vives sau Dubljevic joaca de foarte mult timp impreuna.

Cu ambele echipe care nu au accidentari serioase in momentul de fata, tind sa cred ca acest meci se va juca mai mult la nivel mental.

Presiunea mai mare este pe Valencia. Nu concep sa nu castige azi, in fata Andorrei, pe teren propriu. Totusi, fara fanii de acasa, fara energia lor, le va fi greu.

Ambele au jucat in Europa, niciuna dintre ele nu s-a descurcat excelent.

Neglijenta din atac – marea problema a gazdelor

Valencia vs Andorra - Info si analiza

Pontul zilei la Valencia – Andorra – Atacul gazdelor este cheia acestui meci

Sunt extrem de putine meciuri in care Valencia are sub 10 posesii pierdute. Faptul ca acest meci se joaca dupa o pauza foarte lunga ma face sa cred ca in continuare vom avea parte de neglijente in atac. Se va incerca mult individual si automat se va gresi mult individual.

Da, o vad pe Valencia favorita si este posibil sa castige azi, aici. Totusi, cota este mult prea mica in raport cu posibilitatea de a iesi, indiferent ca Valencia ar castiga la 1 punct sau la 30 in acest meci.

Superbet ne ofera o linie extrem de interesanta pentru aceasta partida. Peste 11.5 posesii pierdute de Valencia la reluarea sezonului, dupa o pauza lunga, mi se pare ca suna bine de tot.

Indiferent de cum s-ar desfasura meciul, aceasta linie ar trebui sa fie bagata in seama. Nu uitati, vorbim de niste echipe cu relatii de joc avariate dupa o pauza atat de lunga si neintelegerile din atac ar trebui sa fie evidente pe alocuri.

 

More in Baschet