Connect with us

Baschet

Ponturi baschet : Athletic Constanta – BC Mures – Sa fie atat de echilibrat meciul?

Dupa ce Athletic Constanta nu a avut nicio sansa cu niste echipe care au ajuns in cele din urma in play-off-ul LNBM, azi da piept cu BC Mures intr-un duel echilibrat in opinia bookmakerilor.

Eu il vad ca pe un meci dezechilibrat. Se prea poate sa fiu intr-o eroare totala si rezultatul final sa-mi dea peste nas, insa..

1. La momentul actual, cu toate ca Martinic a plecat la Voluntari, lotul celor de la Mures este unul care a jucat de ceva timp impreuna. Jucatori precum Kalve, Borsa, Santa, jucatori cu state vechi in LNBM, jucatori foarte buni care oricand pot face diferenta. De altfel, Kalve a preluat fraiele echipei fiind cel mai bun jucator al muresenilor. Cu Solopa si Kilyen care vin de pe banca, Muresul a acumulat doar 2 infrangeri in grupa albastra.

2. Athletic Constanta este o echipa relativ noua pe scena baschetului romanesc IMPORTANT. Daca ne uitam in rezultatele H2H, Mures a zdrobit-o tot timpul pe Constanta. E drept, irelevant, pentru ca meciurile s-au disputat cu ani buni in urma.

3. Atata timp cat Muresul va juca cu tot lotul la Constanta, va porni cu prima sansa.

4. Nu cred ca Muresul are chef de doua deplasari pe malul marii. E drept, poate gasesc niste pachete si se imbogatesc, dar.. :)) glumesc acum..
..
insa…nu mai bine castigi primul meci, apoi castigi in ” Jungla ” si avansezi mai departe? Nu vad de ce ardelenii nu ar trage tare in primul meci.

Am stat si am reflectat, incercand sa nu fiu subiectiv la acest meci, crescand cu echipa din Mures cand am fost micut. Insa la aceasta ora, Muresul are lotul superior, coeziunea mai buna, chemistry-ul mai bun.

Va invit sa mizati si sa pariati responsabil DACA O SA O FACETI in functie de ce am scris eu mai sus in aceasta recomandare.

CITESTE SI

More in Baschet