Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi Baschet – Bundesliga – 14.04.2019 – de la Razvan

In asteptarea NBA-ului, va propun o scurta analiza a unui meci din Germania, acolo unde Giessen 46ers primeste vizita celor de la MHP Ludwwigsburg, o partida decisiva pentru ambele in lupta la play-off.

In primul rand, sa stabilim de la bun inceput echipa mai valoroasa, aceasta este echipa oaspete. O echipa oaspete care a jucat in Champions League in acest an, o prestatie jenanta de altfel, doar 3 victorii din 14 meciuri posibile. De la plecarea lui Walkup, MHP a continuat sa incerce sa gaseasca acel lider care sa-i duca spre victorii. Au fost destul de oscilanti si lotul pe care il au nu le da dreptul sa nu fie in play-off.

De partea cealalta, Giessen vine cu obiectivul de a nu retrogada in primul rand. Daca se poate si play-off, cu atat mai bine. Totusi, vin dupa 6 infrangeri la rand, infrangeri cu puncte multe, fapt ce ma face sa inteleg de ce nu pot fi constanti. Poti marca 100 de puncte in medie pe meci, dar daca primesti 110, degeaba. O defensiva foarte proasta a celor de la Giessen i-a adus in postura asta.

Revenind la Ludwigsburg, acestia se bazeaza in mare pe jucatori americani. Pe postul 1 sunt acoperiti destul de bine, Jordan Crawford cu Aaron Best fiind peste Jared Jordan si Siynai Chambers. De asemenea, pe postul 5 le sunt superiori, Adam Waleskowski, pivotul cu dubla cetatenie a celor de la MHP ( germano-americana ) este unul din cei mai constanti jucatori din liga.

Consider ca favorita certa in acest meci este Ludwigbsurg. Cu toate ca au o singura victorie in ultimele 6 meciuri, chiar nu te poti incurca de Giessen daca vrei play-off. Daca pierzi impotriva celor de la 46ers, stai frumos acasa si nu deranjezi pe nimeni in play-off.

De asemenea, de mentionat ascendentul moral din deplasare a celor de la MHP in fata lui Giessen, 5 victorii din ultimele 5 deplasari pe terenul lui 46ers.

CITESTE SI

More in Baschet