Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Ponturi baschet : CSM Targoviste – CSM Oradea – 24.04.2019

Salutari,

Ieri am castigat pe Sepsi si am avut o sesiune de live destul de buna la sectiunea de recomandari.

Trecem din nou la treaba, de data aceasta la un meci a carui importanta este doar clasamentul, acolo unde CSM Targoviste va castiga partida cu CSM Oradea, de vazut si la ce diferenta.

In primul rand, CSM Oradea s-a trezit intr-o lupta pentru vreo eventuala finala dintr-o intamplare. Lotul lui CSM, compus din jucatoare tinere, majoritatea sub 23-24 de ani, nu au avut nicio sansa in primul tur in fata campioanelor en-titre si viitoarelor campioane, Sepsi Sf Gheorghe.

De partea cealalta, Targoviste a pierdut semifinala cu Arad, scor 3-0, la capatul unei serii in care doar banca foarte scurta si faptul ca unele jucatoare deja isi spun varsta din punct de vedere sportiv : Ancuta Stoenescu ( 39 ) sau Larisa Toma ( 44 ), nu pot duce un meci cap-coada la nivel maxim cu foarte multe minute pe parchet intr-un meci cu Aradul si asta s-a vazut, ICIM-ul reusind sa revina intr-un meci chiar de la – 21. Apoi, jucatoarele tinere din lot nu au experienta si asta se vede in multe decizii importante ale jocului.

Vorbim de doua echipe cu probleme mari financiare. De altfel, la Targoviste, baschetul feminin s-ar putea evapora daca oficialii nu platesc catre FRB datoriile pe care le au, lucru semnalat si de Catalin Tanase, antrenorul acestora.

Nu incape indoiala cine este echipa mai buna, cine va castiga azi. Insa, Poole, singura straniera din lotul celor de la Targoviste, joaca intr-un picior. Este putin accidentata si nu stiu cat va forta azi. De altfel, nu cred ca fetele din Targoviste mai au vreo motivatie. Vor juca sa castige si atat, nu cred ca moralul lor este prea bun dupa meciurile cu Aradul.

In aceste conditii, o vad pe Oradea sa acopere un handicap de 48.5 puncte. Un meci in care Oradea va juca fara presiune si pe care Targoviste il va castiga. Daca Poole nu joaca, cred ca recomandarea este castigata inainte de meci. Daca nu, asistam la un 50-50 in care, personal, nu o vad pe Targoviste fortand sa faca o diferenta atat de mare pe tabela de scor. De altfel, Catalin Tanase ar trebui sa ruleze tot lotul in aceasta partida.

Minibanca 3, pasul 2, mizam 46.75 u pe ea.

More in Baschet