Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi baschet : NBA de la Razvan – 21.04.2019

Am avut in cap acest meci de dimineata. Dupa o zi perfecta, de 4/4, dupa ce am iesit putin la aer sa-mi scot la aerisire creierul, m-am hotarat sa scriu putin despre el.

Nu o sa scriu prea multe despre el pentru ca a facut-o colegul meu Vlad deja. O sa incerc sa fiu cat mai scurt, cat mai la obiect.

Dupa ce au pierdut de la + 31 in meciul 2 al seriei cu Clippers, Warriors si-a luat in serios postura de favorita la titlu si nu le-a dat nici cea mai mica speranta in meciul 3.

Clippers este o echipa frumoasa, la fel ca si Nets, o echipa care, totusi, in absenta unui superstar, nu o sa poata sa mearga pana in vreo finala de conferinta. Warriors nu are un superstar, are 3 : Curry, Durant, Thompson. Poate l-as putea pune si pe Green dar caracterul sau nu ma lasa sa fac chestia asta.

De altfel, nu stiu cine nu poate trage de 3 din echipa aia. Ii excludem pe Cousins si Bogut si chiar toata lumea poate arunca de afara.

De partea cealalta, Clippers se bazeaza foarte mult pe tranzitia ofensiva rapida, vorbind in general. Insa, atunci cand dai de Warriors care are o clasa peste tine si are acelasi stil de joc, lucrurile incep sa se complice..

Strict la pronostic, este pasul 1 din banca 2, deci vom miza 25u dupa o zi fabuloasa in care pe GRUPUL EXCLUSIV GNT am facut 4/4 corecte.

Mizez azi pe aruncarile de 3 puncte. Un meci foarte rapid ar trebui sa fie, un ritm in care ambele echipe vor ramane de multe ori libere de la distanta. De fapt, cand ii ai pe Curry, Thompson, Durant, pot sa fie si 2 oameni pe tine ca tot sunt sanse mari sa intre aruncarea.

De partea cealalta, Williams, Beverley sau Gallinari sunt shooteri excelenti care oricand pot ” produce ” .

Mizez pe un over 23,5 aruncari de 3 puncte marcate la o cota de 1.87 la Betano. 5/5 pentru ISTORIE. Sa trecem la treaba ! 🙂

CITESTE SI

More in Baschet