Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

esports

Ponturi eSports CS GO ESL Pro League – 01.04.2020

ponturi esports

Azi, 01.04, se disputa 3 meciuri care conteaza pentru ESL PRO League, meciuri destul de interesante chiar daca unele par destul de dezechilibrate la prima vedere.

Un astfel de meci este partida dintre Mousesports si TYLOO, 15:25


Sursa foto : estnn

Este o diferenta destul de mare intre cele doua echipe la ora asta si asta se poate vedea si in H2H, acolo unde, de-a lungul timpului, cei din Asia au reusit sa le ia o singura data o mapa celor de la ” mouz ” .

Am urmarit ambele echipe in aceste zile si daca m-a surprins cineva placut din echipa celor de la TYLOO a fost “somebody”.

Interesant este ca le-a luat o mapa celor de la G2 dupa ce in duelurile cu FaZe si G2 efectiv nu au avut vreo sansa.

Echipa mai experimentata este clar mousesports, wozic, frozen, karringen, ropz si chrisj fac parte din roster-ul actual al europenilor.

Cu o experienta mai mare in spate, valoric mult mai buni decat adeversarii lor, consider ca acestia pot inchide meciul scurt.

Recomandare : mousesports castiga 2-0 @ 1.45 @ Betano

G2 Sports vs Virtus Pro, 19:00


Sursa foto : Dreamhack

Pentru mine ramane un mister aceasta echipa a celor de la VP. Dupa cum ziceam si in zilele trecute, dupa ce tot spiritul si entuziasmul s-a dus din jurul polonezilor, acum, cu noua echipa, lucrurile sunt cel putin ciudate. Desi au pierdut ambele meciuri cu mouz si FaZe, in ambele au condus destul de bine pe o mapa. De acolo..potpoul! Efectiv au uitat sa joace, au facut niste greseli prostesti si au pierdut ambele cu 2-0.

De partea cealalta, G2 arata bine in acest turneu, desi au pierdut cu OG, 2-0. Mi-au placut mult in meciul cu FaZe Clan. Au jucatori care oricand pot face diferenta.

Lotul actual este format din JaCkz, huNter, kennyS, AmaNEk, nexe.

Cu toate ca le sunt superiori celor de la VP, cred ca cei care reprezinta acum Kazakstanul pot lua o mapa aici. Desi peste valoric, G2 a aratat de multe ori ca are cateva runde in care uita ca sunt in meci si VP pot profita aici.

Recomandare : Virtus Pro + 1.5 harti @ 1.75 @ Betano


In final, de la 23:00, Evil Geniuses joaca cu FURIA, meciul zilei de altfel.


Sursa foto : hltv

Recunosc, am o mica afinitate pentru brazilieni. Ii stiam de ce sunt in stare si m-am bucurat enorm cand au castigat impotriva celor de la Liquid.

Azi au in fata un adversar similar acestora. Locul 7 in lume, EG, are in componenta 3 jucatori americani, un bulgar si un canadian : tarik, Brehze, Ethan, CeRq si stanislaw.

Personal, bulgarul si Brehze mi se par dementiali. Cu toate ca au castigat cu 2-0 impotriva celor de la Swole, tind sa cred ca FURIA sunt de alt calibru, desi cei de la SP promit destul de mult. In plus, le-au pus reale probleme celor de la EG in prima mapa disputata cu acestia.

Forta brazilienilor sta in puterea de grup. Individuali nu sunt cei mai buni jucatori din lume. Insa, echipa formata din HEN1, arT, yuurih, VINI, KSCERATO face senzatie prin jocul sau minunat de echipa.

Consider ca pot lua o harta aici fara mari probleme.

Recomandare : FURIA + 1.5 maps @ 1.50 @ Betano

Dupa cate vedeti, toate recomandarile sunt la Betano. Acolo puteti regasi multe pariuri pe sporturile electronice care sa va satisfaca cerintele : de la pariuri soliste pana la pariuri speciale.

Nu doar atat, poti lua si 500 RON la prima ta depunere! Click aici pentru detalii !

CITESTE SI

More in esports