Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal : CFR Cluj – Viitorul Constanta – Value bet de la Razvan

In lipsa unor altor evenimente din baschet / handbal / volei care sa imi atraga atentia, m-am uitat putin peste meciul dintre CFR Cluj si Viitorul Constanta, un meci care are insemnatate foarte mare pentru cei din Gruia, avand in vedere victoria FCSB-ului din ultima seara vs Astra.

Teoretic, vom avea o singura echipa care joaca ” fotbal “. Nu vad cum CFR-ul condus de Dan Petrescu ar putea juca un joc placut ochiului, avem in minte sezonul trecut care a culminat cu acea eliminare rusinoasa cu Dudelange.

Am pus fotbal in ghilimele sa nu se supere Simeone pe mine. Echipe cu un joc ca al lui CFR pot castiga trofee insa trofeele nu inseamna totul in orice sport de pe lumea asta.
Ca spectator neutru, daca ma pui sa ma uit la un CFR – FCSB sau la un Viitorul cu CSU Craiova, la care crezi ca ma uit? Bineinteles, este strict o opinie personala, raportata si la jocul superb pe care Ajax ni l-a oferit in aceasta editie de Uefa Champions League.

Sa ramanem la realitate, totusi.

Uitandu-ma peste oferta de la Betano, am vazut ca azi au si o misiune destul de interesanta.

Plasează 2 pariuri soliste live (după fluierul de start) oricând în perioada 22-25/04, între orele 08:00 – 20:00 pe orice meci disponibil. Plasează maxim 1 pariu per meci cu o cotă minimă de 1,60. Folosește o miză de minimum 10 lei și vei primi înapoi 50% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 25 de lei!

Mi se pare o oferta buna de care puteti profita. Din cei 25 de lei full bet, cine stie, poate dati lovitura 🙂

Mizam pe…OFFSIDE-URI !

CFR Cluj are un vulpoi batran acolo in fata, Tucudean pe numele lui. Bineinteles, batran in ghilimele. Un jucator care este un oportunist extraordinar, stie unde sa se aseze, preia si suteaza direct sau maxim din 1-2 atingeri.

Omrani este incert, probabil va incepe Costache si Omrani va intra pe parcurs.

Viitorul este o echipa combinativa, o echipa cu un joc rapid care oricand, in Romania, poate surprinde orice adversar. Cu jucatori foarte rapizi si cu un CFR care stie foarte bine jocul in aparare, nu m-ar surprinde ca tinerii jucatori ai dobrogenilor sa fie surprinsi in offside de mai multe ori.

La fel, mi-e greu sa cred ca un oportunist precum Tucudean nu va fi prins macar o data in offside. Daca nu el, macar Costache sa porneasca cu a 2-a in loc de a intaia si sa fie prins in offside.

Betano ofera o linie de 2.5 over/under pentru acest tip de pariu. Pentru ca sa fie minim 3 offside-uri in meci, avem o cota de 1.65, o cota destul de buna zic eu.

Nu uitati ! Cititi, analizati si pariati responsabil !!

CITESTE SI

More in Fotbal