Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal Craiova vs CFR Cluj – Liga 1 – 23.02.2020

Ponturi fotbal Craiova vs CFR Cluj – Liga 1

În această seară, începând cu ora 20:00, Ion Oblemenco este gazda confruntării dintre Universitatea Craiova-CFR Cluj. Duel din cadrul rundei 26 din Liga 1.

Informații meci:

Oltenii traversează o formă excelentă, câștigând toate cele 3 meciuri oficiale din acest an. Asigurându-și astfel o poziție de play-off.

Ocupă poziția secundă în clasament, 46 de puncte, la 3 puncte diferență față de lider, poziție ocupată de adversara de astăzi.

Vin după o victorie lăsată cu 7 schimbări de tabelă, scor 2-5, împotriva celor de la Iași.
Nițu, Cicâldău, Bălașa, Bancu și Kolijic fiind cei 5 marcatori ai echipei.

Dețin al 3-lea cel mai bun atac, 41 de goluri și a 2-a cea mai eficientă defensivă, doar 26 de goluri încasate. Doar Cfr având rezultate mai bune la ambele capitole enumerate.

În acest sezon, din cele 25 de confruntări susținute, 13 au avut un deznodământ încheiat cu maxim două goluri puse pe tabelă.

Echipa probabila: Pigliacelli – Vladoiu, Balasa, Cosic, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Barbut, Nitu, Ivan
<<<Alte cote pariuri>>>


De cealaltă parte, Cfr nu se află într-o perioadă la fel de bună ca a adversarei de astăzi, având o singură victorie și 3 rezultate de egalitate în ultimele 4 meciuri. Însă, dacă ne uităm puțin peste formațiile întâlnite, aceste rezultate nu sunt unele deloc de disprețuit.

Vin după un semi eșec realizat în Europa League, scor 1-1, împotriva celor de la Sevilla.
Echipa clujeană a reușit în minutul 59 să deschidă scorul. Ciprian Deac învingându-l pe Vaclik cu o lovitură de la 11 metri.
Însă, bucuria românilor a luat sfârșit în minutul 82, când En Nesyri a restabilit egalitatea.
Așadar, joia viitoare, când vor face deplasarea pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, trupa antrenată de Dan Petrescu este obligată să marcheze. Obiectiv deloc ușor de dus la bun sfârșit.

În urmă cu puțin timp, Cfr a savurat rezultatul negativ pe care roș-albaștrii l-au înregistrat, scor 1-1, împotriva Chindiei.
Crf menținând în continuare o distanță importantă față de aceștia, 3 puncte în acest moment. Această diferență poate crește doar în cazul unei victorii împotriva oltenilor.

Cluj deține cele mai bune compartimente din punct de vedere ofensiv/defensiv din campionat, având 49 de goluri marcate și 16 primite.

În acest sezon, din cele 25 de dueluri susținute, 12 au urmat să se încheie cu un număr de maxim două goluri marcate.

Echipa probabila: Sandomierski – Burca, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Petrila, Hoban – Rondon, Tucudean, Costache

Consider că, datorită importanței meciului pe care îl au de susținut săptămâna viitoare, împotriva celor de la Sevilla, clujenii nu vor forța foarte mult în acestă seară. În timp ce, oltenilor nu cred că le-ar pica foarte rău nici un rezultat de egalitate.

În ultimii doi ani, cele două au avut de susținut 8 înfruntări directe. Toate aceste dueluri urmând să se încheie cu maxim două goluri înscrise.

Acest pronostic se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Fotbal