Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Concurs Paysafe

3 X 50 Lei PAYSAFECARD
daca ghicesti scorul corect


Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Cota 2

Ponturi fotbal : Liga a 3-a de la Razvan – Dublare de banca

Trecem direct la subiect, incercarea 2 din dublarea de banca. Ce presupune aceasta dublare de banca?

Este simplu. Luam 100 de unitati. ATENTIE ! Unitati. Nu lei, nu euro, nu berze de pe stalpi. O unitate poate insemna 0,1, 1, 2, 5, , 10, fiecare dupa posibilitati astfele incat sa PARIATI RESPONSABIL. O impartim in 4 si vom juca 25 de unitati de fiecare data all in pentru a incerca sa ne-o dublam.

Astfel, azi vom miza pe un meci de Liga a 3-a dintre Sanatatea Cluj si Minaur Baia Mare, un duel intre doua echipe care vor locul 3 la finalul campionatului, chiar daca acest lucru nu le-ar aduce promovarea niciuneia dintre echipe.

Vorbim de doua echipe care se apara bine, in special Baia Mare. De partea cealalta, Sanatatea Cluj propune niste jucatori care au experienta de Liga 1 precum Rada, Ciupe, Matei, Roman sau Tilinca.

Forta defensiva a baimarenilor se poate vedea in ultimele 5 meciuri, acolo unde au primit doua goluri in ultimele 5 meciuri, in egalul de la Harman ( 1-1 ) si infrangerea de la Olimpic, 0-1. In ultimul meci, Baia Mare a trecut pe teren propriu de Reghin la capatul unui meci in care au deschis scorul rapid, in prima repriza, pana la final nu s-au mai consemnat ocazii prea mari de gol.

De altfel, asta e stilul lui Minaur, daca da gol, se inchide foarte bine. In ultimul meci disputat pe teren propriu, Sanatatea a trecut de MSE Tg Mures, scor 3-0, la capatul unui meci mult mai greu decat o arata scorul. Sa nu uitam ca muresenii si-au facut un obicei de a lua 5 + in medie pe partida in ultimele meciuri iar la Cluj au primit doar 3.

Cred ca vom avea parte de un meci cu nu foarte multe ocazii de gol. Baia Mare este o echipa pragmatica, o echipa care se inchide bine. Nu vad sa-si asume prea multe riscuri la Cluj si cred ca vom avea un joc de asteptare.

More in Cota 2