Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi fotbal : Liga a 3-a de la Razvan – Pasul 2

Dupa ce ieri liga a 3-a ne-a adus un profit frumusel, continuam astazi pe aceeasi liga insa schimbam seria.

Este pasul 2, mergem all in cu miza + profitul din primul meci, aproape 50 de u pentru un meci cu o cota de 2.

Nu inteleg cota Rapidului in acest meci. Este clar echipa mai buna, este clar echipa cea mai valoroasa care nu are voie sa faca niicun pas gresit pentru a promova in Liga a 2-a.

In momentul de fata, exista o diferenta de 4 puncte intre ea si locul 2 insa cu o victorie aici, Rapidul se poate distanta la 7 puncte de urmaritoare. Intr-adevar, este ultima sansa si pentru Afumati de a mai spera la ceva, o echipa cu 48 de puncte fata de cele 56 ale Rapidului din momentul de fata insa dati-mi voie sa cred ca diferenta de valoare este una mult prea mare in momentul de fata.

In ultimele 4 meciuri, rapidistii nu au stat la discutii cu niciun adversar si au reusit sa invinga pe :

* FCSB 2 : 2-0
* Sportul Chiscani : 2-1 ( singurul meci mai greu de altfel al rapidistilor )
* Faurei : 10-1
* Medgidia : 0-7

Uitandu-ne putin peste lotul bucurestenilor care se deplaseaza la Afumati, putem vedea jucatori cu state vechi in Liga 1 si 2 : Ionut Voicu, Lucian Goge, Deivydas Matluevicius.

Faptul ca este un meci foarte important a fost subliniat si de Daniel Pancu, antrenorul celor de la Rapid care a declarat : „O să le spun și azi ca mâine în minutul cinci să nu mă oblige să fac deja două schimbări” .

Un meci in care rapidistii vor veni cu mic cu mare la aceasta partida, nu cred ca se pot incurca de Afumati. Cota este intr-o continua scadere, de la 2.50 cat a fost la aparitie, la 1.95 cat este acum. Consider ca este un value pe care trebuie sa-l luam in considerare.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri