Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal : Liga a 3-a din Romania – de la Razvan

In orasul Marii Uniri din 1918, la Alba Iulia, are loc astazi un meci in care, teoretic, gazdele nu ar trebui sa aiba nicio problema in a-l castiga in fata celor de la Ocna Mures.

Cu doar 1 punct peste linia ce o desparte de o retrogadare in Liga a IV-a, Unirea da piept cu Ocna Mures, oaspetii fiind pe ultimul loc in campionat cu 8 puncte, dar, atentie, cu 2 victorii in ultimele 3 meciuri.

Luna aprilie a fost de bun augur pentru cei de la Ocna, reusind sa invinga echipele de deasupra acesteia, pe Hunedoara si pe Lugoj, victorii fara prea multe goluri. Insa, daca ne luam per total, ca prestatie a acestora in tot campionatul, a fost una dezastruoasa. Au 22 de goluri marcate si 75 primite in 24 de etape. O MEDIE DE 4 GOLURI MARCATE PE MECI in confruntarile din acest sezon. Am scris cu majuscule pentru ca o sa ajungem si la o concluzie..

Alba Iulia, cu 30 de puncte, are doar un punct peste Giarmata si are nevoie neaparata de victorie azi. In meciurile lor s-au marcat peste 2.5 goluri / meci, o medie undeva la 2.6 goluri pe partida. De altfel, ar fi o mare rusine ca gazdele de azi sa se impiedice de Ocna Mures avand in vedere traditia acestui club, traditia acestui oras in fotbalul romanesc.

In meciul tur, Alba Iulia reusea sa invinga la Ocna Mures cu scorul de 3-1.

Fara sa ne lungim prea mult, cred ca vom avea parte de o partida cu multe goluri. Alba are nevoie de victorie si va marca, cel mai probabil, minim 2 goluri aici. De partea cealalta, Ocna Mures vine fara nicio presiune si vine sa joace de placere.

Mizam pe minim 4 goluri in aceasta partida pentru o cota de 1.88 la Betano.

CITESTE SI

More in Fotbal