Connect with us

Fotbal

Ponturi fotbal PSG vs Bordeaux – Ligue 1 – 23.02.2020

Ponturi fotbal PSG vs Bordeaux – Ligue 1

În această seară, începând cu ora 22:00, Parc des Princes este gazda confruntării dintre PSG-Bordeaux. Duel ce va încheia etapa a 26-a din Ligue 1.

Informații meci:

Parizienii nu traversează o perioadă tocmai bună, venind după două rezultate negative, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Timp în care au încasat numai puțin de 6 ori.

Cu doar 13 confruntări rămase de consumat, PSG se situează în prezent pe prima poziție în clasament, fiind la o distanță de 10 puncte față de poziția secundă, ocupată de OM.

[kindred id=”64481″ event_id=”1005643829″]

În urmă cu 5 zile, aceștia au avut de susținut o confruntare în cadrul competiției Uefa Champions League, împotriva celor de la Dortumund, scor 2-1.
După prima repriză de joc, tabela de marcaj urma să rămână neschimbată.
În minutul 69, noua achiziție a celor de la Dortumund urma să-l învingă pentru prima dată pe Navas, scorul devenind astfel 1-0.
Cu doar 6 minute după reluarea jocului, Mbappe îl servește perfect pe Neymar, care aduce restabilirea egalității.
Însă, bucuria parizienilor s-a stins extrem de repede.
La două minute de la golul marcat de brazilian, Haaland își trece în palmares o dublă, aducând astfel victoria de partea gălbejiților.

Conform celor de la whoscored, Colin Dagba este singurul jucător ce nu va putea evolua în această seară pentru gazde.
Francezul în vârstă de 21 de ani suferind în continuare de o accidentare destul de urâtă.

Dețin de departe cele mai bune compartimente din campionat, atât ofensiv, cât și defensiv, având un golaveraj de 67-21.

<<<Alte cote pariuri>>>

Așa cum am spus, PSG nu traversează o perioadă deloc bună. Aceștia primind gol în fiecare duel din ultimele 5.

Mă aștept ca, cei de la Bordeaux să încerce să profite de această perioadă nefastă pe care echipa adversă o traversează.
Din punctul meu de vedere, cota 1.13 pentru victoria PSG-ului și cota 2 pentru un gol marcat de Bordeaux sunt mult prea exagerate.
Un motiv decisiv asupra afișării acestor cote sunt cele două absențe extrem de importante din compartimentul ofensiv, Briand și Oudin.

Personal, chiar dacă este un bet extrem de riscant, datorită absențelor din tabela celor de la Bordeax. Eu am ales să mizez pe minim o schimbare de tabelă realizată de echipa vizitatoare.
Pronostic ce s-a dovedit a fi câștigător în 7 din ultimele 11 confruntări directe.

Acest pronostic se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!


CITESTE SI

More in Fotbal