Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Columbus Blue Jackets vs Winnipeg Jets – NHL

Ponturi hochei Columbus Blue Jackets vs Winnipeg Jets – NHL

În această noapte, începând cu ora 02:30, Nationwide Arena este gazda confruntării dintre Columbus Blue Jackets-Winnipeg Jets. Duel din cadrul primului eșalon de hochei american (NHL).

Informatii meci:

Korpisalo, principalul portar de la Jackets este în continuare accidentat.
În meciul trecut, Tortorella a decis să-l utilizeze pe Kivlenieks, dându-i astfel timp de odihnă lui Merzlikins. Butist care va evolua mai mult ca sigur în duelul din această seară.
Columbus a dat semne concrete de revenire, câștigând ultimele 5 meciuri oficale. Dintre care, 3 meciuri fiind împotriva celor de la Boston, Vegas si Hurricanes, echipe extrem de pragmatice.
Jets a cam facut-o de oaie în ultimul timp, pierzând 5 din ultimele 6 meciuri oficiale. Într-adevăr, echipele întâlnite nu au fost nici pe departe unele facile. Având de susținut confruntări contra celor de Tampa, Boston, Hurricanes, etc.
În ciuda formei deloc bune pe care o traversează, avioanele rămân în continuare o grupare extrem de greu de anihilat. O pot demonstra chiar în această seară, împotriva celor de la Columbus.

Concluzie:

Consider că, Jackets și-a consumat deja doza de energie pe care a distribuit-o în ultimele confruntări. În plus, lituanianul responsabil cu menținea buturilor intacte, nu are încă pregătirea necesară, atat fizic, cât și pshihic pentru marile dueluri din NHL. Chiar dacă evoluția sa pinpâîn prezent nu a arătat deloc rău.

Așadar, am ales să mizez pe minim 3 goluri înscrise de echipa vizitatoare, pronostic câștigător în 8 din ultimele 10 întâlniri directe.

Acest pronostic se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 3500 RON la prima depunere!

                                                                                                           foto: Zimbio

CITESTE SI

More in Hochei