Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Minnesota Wild – San Jose Sharks – 15.02.2020

Ponturi hochei Minnesota Wild – San Jose Sharks

În această noapte, începând cu ora 00:00, ora României, Xcel Energy Center este gazda confruntării dintre Minnesota Wild-San Jose Sharks. Duel din cadrul primul eșalon de hochei american (NHL).

Informații meci:

Pentru Wild, lucrurile stau destul de rău.
Cu puțin timp în urmă, conducerea a anunțat demiterea antrenorului principal, Bruce Boudreau.
Bruce a antrenat trupa panterelor timp de 4 sezoane. Realizând 158 de victorii, 35 de rezultate de egalitate și 110 înfrângeri.
În urma acestei decizii, ca și înlocuitor la cârma echipei a venit Dean Evason. Acesta fiind până în prezent antrenorul secund al celor de la Wild.

Totuși, venirea lui Evanson ca și antrenor principal nu este nici pe departe o înlocuire de durată. Canadianul fiind doar un intermediar.

Pe lista antrenorilor care pot prelua formația din Minnesota se află Gerard Gallant, Peter Laviollete, Jim Montgomery, Hynes și Mike Babcock.
Dintre cei 5, Gallant mi se părea una dintre cele mai potrivite persoane. Având o experiență extrem de mare ca și antrenor.
În urma unui șir de înfrângeri suferite, Gerard a fost demis recent de la Vegas Golden Knights.

Ultimele decizii ale conducerii panterelor s-a lăsat cu foarte multe comentarii negative din partea suporterilor.
Jason Zucker, unul dintre principalii jucători al celor de la Wild a fost vândut către echipa pinguinilor. În locul său venind Alex Galchenyuk.

Alte cote pariuri

În unul dintre articolele anterioare redactate de către mine, având în prim plan echipa rechinilor, am menționat că, pasa proastă pe care o traversează mă aștept să se termine cât de curând.
Ei bine, se pare că am avut dreptate.

Sharks a început din nou să arate a echipă care poate pune probleme oricărei trupe din NHL. Realizând 3 victorii în ultimele 4 dueluri. Timp în care au marcat 14 goluri.

În acest moment, Wild traversează ape foarte tulburi. Antrenorul principal fiind demis, foarte mulți suporteri fiind revoltați. Plus că, nici relațiile jucători&conducere nu par a fi foarte roz.
Așadar, mă aștept ca, rechinii să profite de aceste răni deschise pe care Wild le deține.
Mizez pe un număr de minim 3 schimbări de tabelă realizate de Sharks. Pronostic câștigător în toate din ultimele 5 dueluri directe.

Acest pronostic se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                                                                            foto: ctvnews                                                  

CITESTE SI

More in Hochei