Connect with us

Hochei

Ponturi hochei San Jose Sharks vs Florida Panthers 17.02.2020

Ponturi hochei San Jose Sharks vs Florida Panthers

În această seară, începând cu ora 23:00, SAP Center este gazda confruntării dintre San Jose Sharks-Florida Panthers. Duel din cadrul primului eșalon de hochei american. (NHL).

Informații meci:

Rechinii traversează una dintre cele mai bune perioade din acest sezon, având 4 victorii în ultimele 5 dueluri.

Vin după o victorie care din punctul meu de vedere a fost total nemeritată, scor 2-0, împotriva celor de la Wild. Partidă dominată în totalitate de oaspeți. Însă, așa cum am spus și în articolul anterior, dacă Jose va știi cum să profite de perioada nefastă pe care o traversează Minnesota, aceștia vor câștiga.

După primele două perioade de joc, tabela urma să rămână în continuare intactă, deși au fost câteva șanse foarte bune. Precum și un avantaj de 5 vs 3 dobândit de Sharks chiar în primele minute ale acestei confruntări.
Imediat după începerea ultimei perioade, minutul 3 mai exact, Gambrell este luat la țină de colegul său de echipă, Burns. În urma căreia, miraculos aș putea spune, pucul este deviat în poarta celor de la Wild, scor 1-0.
Cu doar 15 secunde înainte de expirarea timpului de joc alocat, Karlsson reușește o intercepție survenită în urma neatenției echipei oaspete și reușește să străpungă buturile lipsite de apărare ale tigirlor. Scor final, 2-0.

<<<Alte cote pariuri>>>

De această dată, misiunea rechinilor pare să fie una extrem de dificilă. Sharks primind vizita panterelor fără doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

În urma disputei avute cu cei de la Winnipeg Jets, Evander Kane a fost suspendat pentru e etape. În timp ce, suedezul Karlsson a suferit o ruptură de deget și va lipsi pentru tot restul sezonului.

În ceea ce privește titularizarea celui responsabil cu menținerea buturilor intacte, mai mult ca sigur, Aaron Dell va fi menit să servească drept reprezentant principal.
Dell deține un procentaj la salvări de 91%, aproximativ 2,90 goluri încasate.

Sharks deține o medie de 3, 30 goluri încasate pe fiecare duel.
În 7 din ultimele 11 dueluri, gazdele de astăzi au încasat minim 3 goluri.

Așa cum am spus puțin mai sus, acest meci este mult mai dificil pentru Jose. Fără doi dintre cei mai importanți jucători ai echipei, mă aștept la un joc în care echipa rechinilor va fi fără dar și poate mai mult decât dominată, în urma căruia, Dell fi solicitat la maxim.

Am ales să mizez pe un număr de minim 3 goluri marcate de către pantere. Pronostic câștigător în ultimele 3 întâlniri directe.

Acest pronostic se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

                                                                                        foto: nbcmiami

CITESTE SI

More in Hochei