Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Ponturi Liga a 3-a : Mizam pe goluri – 06.03.2020

ponturi fotbal

Reincepe si fotbalul de Liga a 3-a, acolo unde multe echipe inca se bat pentru accederea in Liga a 2-a din sezonul viitor.

Ne oprim asupra unei partide din Seria a 5-a din Liga 3, acolo unde Odorheiul Secuiesc primeste vizita celor de la Avantul Reghin.

Am avut ocazia sa vad ultimele doua meciuri dintre cele doua formatii : 1-1 la Reghin si 3-1 pentru mureseni pe terenul celor din Odorhei in sezonul trecut.

In ceea ce priveste partida mai ” actuala “, din acest sezon, cei din Odorhei au jucat mult mai bine in prima parte, puteau avea la pauza un avans mai mare.

Pe parcurs, Reghinul a echilibrat partida si putea sa si castige acel meci.

Revenind la partida in sine, dupa o pauza destul de lunga, mizez pe o anumita pofta de gol a ambelor formatii.

Cei din Odorhei au o problema reala cu retrogadarea in acest sezon, au doar 10 puncte dupa 15 meciuri. Nici cei de la Avantul nu au un sezon stralucit, totusi, nu se pune problema sa aiba emotii sa ” pice “.


Sursa foto : Soccerway

Nu s-au produs schimbari foarte multe in cele doua loturi de la ultima partida, nu atat de multe cat sa influenteze rezultatul final.

Cu toate ca cei din Odorhei nu sunt cea mai spectaculoasa echipa, oaspetii de azi au oferit multe jocuri spectaculoase de-a lungul acestui sezon.

Cu o dorinta a gazdelor de a castiga, de a iesi din acea zona, cu un Reghin superior, ar trebui sa vedem goluri aici.

Poti juca aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de 500 RON la prima ta depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei