Connect with us

Baschet

Ponturi NBA – 14.04.2019 – Dubla lui Razvan

Dupa ce ieri Butler ne-a adus un profit de 0.50 pe orice bilet single pariat pe acesta, de data aceasta vom miza pe o dubla, din nou profitand de oferta celor de la Betano pe play-off-ul din NBA.

Doua meciuri mari si late, doua runde de play-off care nu au o favorita certa. Poate doar Celtics sa fie favorita in fata lui Pacers, ca-n rest…chiar nu vad vreo favorita la OKC vs TrailBlazers.

Ei bine, trecem direct la subiect. Vorbim in primul rand de Pacers @ Celtics, o partida in care Boston va incerca un ritm rapid inca de la inceput, un ritm care sa-i sufoce pe cei de la Pacers. Fanii lui Celtics sunt unii din cei mai galagiosi din NBA, sunt convins ca-si vor avea rolul lor.

Opening night 2017, meci in deplasare la Cavs. Noua achizitie a celor de la Celtics isi facea debutul. Gordon Hayward, un jucator de exceptie, sarea la alley-oop, ateriza total gresit si toata lumea isi punea mainile in cap. O accidentare teribila care l-a tinut departe de teren pe Gordon luni de zile bune.

Totusi, Gordon ramane pariul meu pentru acest meci. Un shooter de exceptie, la Boston nu arunca la fel de mult precum o facea la Jazz. Si poate e normal, Irving, Tatum sunt jucatorii de ” casa ” ai lui Celtics si dupa accidentarea suferita, de multe ori Gordon ezita sa arunce. Insa dati-mi voie sa cred ca Hayward poate sa inscrie o aruncare de 3 in acest meci, e drept, in fata unei Indiana Pacers care se apara foarte bine.

Pronostic : Gordon Hayward peste 0,5 aruncari de 3 puncte @ 1.50

De partea cealalta, mergem pe omul cu ceasul imaginar pe mana. Damian Lillard pe numele lui, este unul din cei mai ” clutch ” jucatori din liga. Un jucator care nu incepe de cele mai multe ori in forta insa odata cu timpul, odata cu apropierea finalului de meci, iese la rampa. Uitandu-ma peste oferta celor de la Betano, mi-a atras atentia linia de over/under la 3 puncte ( din nou ). Dame il va avea in match-up pe Westbrook, un jucator preocupat de cele mai multe ori de cifrele sale individuale, nu exceleaza in aparare si grija sa va fi sa marcheze. 3 aruncari de la distanta nu ar trebui sa fie cel mai greu lucru de realizat pentru Lillard intr-un meci in care ambele echipe sunt lipsite de arme importante.

Pronostic : Damian Lillard peste 2,5 aruncari de 3 puncte @ 1.60

Cota cumulata : 2.40

CITESTE SI

More in Baschet