Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Grizzlies nu mai poate da gres – 13.08.2020

Ponturi pariuri NBA

Ponturi NBA : Grizzlies nu mai poate da gres – 13.08.2020

Iata-ne ajunsi la 8 recomandari castigatoare la rand pe NBA. Trecem printr-o forma fabuloasa insa ramanem modesti, ramanem cu picioarele pe pamant.

In meciul de astazi ne concentram asupra unei echipe care, desi are nevoie de jocul rezultatelor, trebuie sa castige ea in primul rand pentru a mai spera la ceva.

Cu 1-6 in Bubble, lucrurile au luat o turnura destul de periculoasa pentru Grizzlies. In plus, accidentarea lui Jackson Jr le-a cam pus capac.

Nu exista loc de eroare pentru Memphis Grizzlies

Lucrurile sunt simple. Pe langa un joc de rezultate destul de complicat, cei din Memphis trebuie neaparat sa castige astazi. Daca nu au castigat, lupta se va da intre Blazers si Suns.

Revenind la meciul de astazi, Grizzlies este o echipa pe cat de frumoasa, pe atat de ciudata. Joaca run & gun destul de bine si in momente cheie, pana in Bubble, intervenea o aparare extraordinara in momentele importante.

In Bubble-ul din Orlando totul s-a schimbat. Au devenit o alta echipa din punct de vedere defensiv. Daca ofensiva le-a mers cat de cat, defensiva din sfertul 4, care altadata era la un nivel fantastic, a cedat in absolut fiecare meci.

Cine castiga titlul in NBA? Vezi aici cele mai bune cote si ia SUPER BONUSUL la prima ta depunere !

Pentru Bucks este un meci de antrenament

Bucks nu are nicio motivatie in acest meci. De fapt, singura lor motivatie este sa iasa fara accidentari din aceasta partida. In rest, deja cu locul 1 asigurat in Est, nu vad de ce ar trage foarte tare sa castige aici.

In plus, cel mai important aspect : 4 jucatori de baza NU vor juca aici in frunte cu vedeta echipei, Giannis Antetokounmpo, suspendat.

Daca grecul este suspendat pentru o tentativa de a-l lovi pe Wagner, Bledsoe, Middleton si Matthews vor fi lasati pe banca pentru a fi odihniti pentru play-off-ul ce va urma. Nici DiVicenzo nu va juca, jucator care vine de pe banca.

Practic, avem parte de un Grizzlies fara Jackson vs un Bucks fara 4 din primii 5 titulari.

Concluzii

Daca nici acum, atunci cand? Desi sansele de play-off ale celor din Memphis sunt pana in 10 %, trebuie sa faca ceea ce depinde de ei, sa castige aici.

Vorbim de un Bucks fara 4 oameni importanti a caror scop este sa iasa fara accidentari dupa acest meci.

Grizzlies trebuie sa castige neaparat acest meci. Totusi, pentru o siguranta, aleg din nou handicapul pe echipa care nu este favorita conform bookmakerilor.

Memphis are o cota de 2.50 la victorie incluzand eventualele prelungiri la Betano, cea mai buna de pe piata.

Totusi, aleg sa joc un spread micut pe acestia. O victorie a celor din Memphis sau o infrangere pana in 6 puncte in conditiile in care Bucks este lipsita de 4 oameni de baza suna bine, pe hartie.

Increderea pentru acest meci este de 7/10.

Aceasta recomandare face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble ” . Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Cote pariuri NBA

Ponturi NBA : Grizzlies nu mai poate da gres – 13.08.2020 – Recomandarea zilei este oferita de Betano

More in Baschet