Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA : Meci cat o finala pentru Blazers – 08.08.2020

Damian Lillard Ponturi NBA

Ponturi NBA : Meci cat o finala pentru Blazers – 08.08.2020

Ieri am reusit sa pronosticam corect din nou recomandarea zilei pe NBA si ajungem la 3 win-uri consecutive. Acest lucru poate decat sa ma bucure insa, sa nu uitam, este o cursa pe termen lung si concluziile le vom trage la final de sezon.

Astazi, incepand cu ora 20:00 ( ora Romaniei ), Trail Blazers continua cursa pentru play-off impotriva uneia dintre favoritele la titlu, LA Clippers.

Clippers a avut evolutii oscilante in Bubble

E drept, poate ca nimeni nu se astepta la altceva. La urma urmei, pentru Clippers conteaza ca dupa aceste meciuri, inaintea play-off-ului, sa aiba toti jucatorii sanatosi.  Nu conteaza cate victorii sau cu cine joaca mai departe. Sau daca ar fi sa aleaga cu cine joaca mai departe, astazi ar trebui sa piarda deliberat. Cred ca un o prima runda cu OKC e mai la indemana lui Clippers decat una cu Mavericks, chiar daca in ultimul meci cei de la LAC nu au avut probleme in a se impune.

Au jucatori unul si unul, Leonard, George, Zubac si lista poate continua. Totusi, pentru aceasta intalnire nu vor evolua 2 jucatori foarte, foarte importanti : Harrell, un jucator cu o crestere fantastica si unul din cei mai versatili pivoti din liga + Beverley, unul din cei mai buni aparatori din liga.

Trail Blazers are nevoie disperata de victorie

Echipa din Portland este la un pas micut de a accede in play-off. Acest lucru parea destul de greu inainte de Bubble pentru ca Grizzlies parea destul de bine instalata pe acel loc 8 care o duce in play-off.

Cu un Spurs care sta la panda, Trail Blazers nu are voie sa faca pasi gresiti. Din punct de vedere ofensiv, echipa sta fantastic : Lillard, McCollum, Carmelo. Lucrurile devin periculoase din punct de vedere defensiv, acolo unde  Hood, Ariza sau Whiteside nu joaca. ( ultimul este incert dar foarte multe site-uri de specialitate il dau out )

Pariaza acum pe NBA cu un SUPER BONUS la depunere la cele mai bune cote !

Concluzii

Blazers are probleme sa apere ” aripile ” adverse. Prefera de multe ori sa lase adversarul sa joace ISO decat acesta sa dezvolte o schema mai elaborata cat sa lase adversarul liber in colt. Si asta este motivul pentru care nu atac o victorie a lui Blazers sau un handicap pe acestia.

Prefer sa aleg ofensiva acestora care trebuie sa mearga perfect pentru a o opri pe Clippers. Fara doar si poate, dorinta mai mare este la Portland. Asta ar trebui sa se vada inca de la inceput. Intr-o partida in care Clippers ar castiga prima repriza la 10 +, lucrurile s-ar complica destul de rau pentru Blazers.

Nu m-ar mira sa avem parte de un recital al aruncarilor de 3. Pana atunci, Blazers peste 114.5 puncte, prelungiri incluse, este optiunea pe care o aleg pentru acest meci.

Increderea pentru aceasta recomandare este de 7/10.

Aceasta partida face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble „. Intreaga statistica o regasiti aici.

Ponturi NBA Clippers Blazers

Ponturi NBA : Meci cat o finala pentru Blazers – 08.08.2020 – Betano ne ofera selectia zilei

CITESTE SI

More in Baschet