Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Meci de totul sau nimic pentru Kings – 08/08/2020

Ponturi NBA Pariuri

Ponturi NBA : Meci de totul sau nimic pentru Kings – 08/08/2020

Inca o zi in care am bifat recomandarea zilei din NBA si asta nu face decat sa ma bucure.

Incepand cu ora 00:00 ( ora Romaniei ), Kings incearca sa gaseasca parcursul perfect pentru o calificare in play-off in timp ce o victorie pentru Nets ar asigura locul de play-off pentru acestia. E drept, si-l pot asigura si daca Wizards pierde cu Pelicans insa e mai bine sa depinzi de meciul tau decat de al adversarului.

Sacramento Kings s-a trezit prea tarziu

O echipa cu Fox, Bogdanovic, Bjelica, da, are fata de play-off. Insa mai trebui sa si demonstreze acest lucru pe parchet. Cu exceptia meciului cu NOP, Kings a fost destul de palida in acest Bubble. De altfel, victoria cu ” pelicanii ” a fost singura din turneul final de la Orlando pentru acestia.

Pentru a mai ajunge in play-off au nevoie de un miracol : victorii pe linie si adversarii sa se incurce.

E drept, pana sa ajungi la adversari, totul depinde de tine. Si Kings ar trebui sa faca 4/4, lucru care nu se va intampla.

Nets va fi revelatia sezonului viitor, pana atunci..

Da, imi asum ceea ce spun. O echipa tanara a celor de la Nets + Irving si Durant, cu multa munca, poate ajunge intr-o finala de Conferinta. Le-au luat fata de ceva ani ” vecinilor ” de la NYK si asta se vede in fanbase-ul tot mai pare pe care cei din Brooklyn il au.

Vorbim de o echipa care a batut-o pe Bucks in Bubble fara : Allen, Chandler, Dinwiddie, Durant, Harris, Irving, Jordan, LeVert, Prince.

Spre deosebire de acel meci, revin Harris, LeVert si Allen, jucatori care oricand pot face diferenta.

Concluzii

Nets are un program destul de greu pe final de Bubble si victoria din acest meci este absolut necesara. De partea cealalta, Kings cauta cu disperare victoria care sa ii tina cu sanse teoretice pentru a accede in play-off.

Nu neg, Kings are o banca mai lunga, desi e lipsita de Bagley. Am citit pareri ale expertilor americani cum ca primul 5 al lui Kings ar fi peste cel al lui Nets. Nu sunt deloc de acord. Daca Sacramento are avantaj undeva, este avantajul bancii.

In conditiile in care Nets este mult mai matura, tind sa cred ca poate castiga astazi. Totusi, pentru o siguranta mai mare, acoperim spread-ul cu cateva puncte pentru a avea mai multe optiuni pentru aceasta partida.

Un Nets shorthanded care castiga vs Bucks este un standard pe care multi ar fi vrut sa-l reuseasca.

Aceasta recomandare face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble ” . Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Increderea pentru acest meci este de 7/10

 

Ponturi NBA Baschet

Ponturi NBA : Meci de totul sau nimic pentru Kings – 08/08/2020 – Selecia zilei este oferita de Betano

 

CITESTE SI

More in Baschet