Connect with us

All Tips

Ponturi NBA : Mizam pe puncte – 31.07.2020

Portland vs Memphis NBA

Ponturi NBA : Mizam pe puncte – 31.07.2020

Daca ieri NOP a pierdut un avantaj considerabil si nu am putut inverzi cota zilei, azi ne mutam la un meci care promite foarte multe.

Vorbim de meciul dintre Portland Trail Blazers si Memphis Grizzlies intr-un meci care poate fi decisiv pentru oricare dintre aceste doua echipe.

Trail Blazers

Cu un Carmelo Anthony reinventat, cu un Lillard si McCollum care sunt un backckourt demential, cei din Portland au toate motivele sa spere.

Totusi, au aratat foarte, foarte rau din punct de vedere defensiv cu OKC. Au primit 131 de puncte si nu au contat prea mult in acea partida.

Da, e drept, meciurile din pre-sezon au contat putin spre deloc insa cand primesti 131 de la OKC..

Revenind la meciul in sine, cele doua sunt vecine de clasament. Totusi, aflata sub Memphis, Portland TREBUIE sa castige astazi si mai apoi sa spere la un joc al rezultatelor pentru accederea in play-off. Nu le va fi deloc usor. Au in fata un Memphis absolut fabulos, o echipa tanara care poate pune probleme oricarei echipe.

Grizzlies

Ponturi la pariuri Memphis vs Portland

Ponturi NBA : Mizam pe puncte – 31.07.2020 – Ja Morant va fi numit ” Rookie of the Year „

Guilty pleasure. Asta este echipa din Memphis pentru mine in acest an. Il au in echipa pe cel mai bun debutant in acest an. Nu exista dubii pentru mine ca Morant va castiga trofeul de ” Rookie of the Year ” .

Mai apoi, il avem pe Jackson Jr, din nou, un jucator foarte tanar, doar 20 de ani. Acesti jucatori tineri intr-un mix cu jucatori experimentati precum Valanciunas pot aduce rezultate solide pe termen lung.

Cine are avantaj in aceasta partida?

Clar, lotul mai bun este la Portland. Daca ne uitam peste ceea ce au sub panou : Whiteside, Nurkic si Collins putem vedea ca sunt o echipa care au, poate, unul din cele mai solide loturi cand vine vorba de lupta sub panou.

Din nou, daca ne gandim la backcourt-ul acestora, cu Dame si CJ, putem vedea doi jucatori care oricand pot face diferenta. Nu m-ar mira deloc ca Lillard sa aiba din nou un meci de 50 + puncte, specialitatea casei cateodata.

Daca-l mai pui si pe Melo..(foto jos)

Ponturi la baschet

Ponturi NBA : Mizam pe puncte – 31.07.2020 – Carmelo pare sa-si fi revenit la forma de altadata

.. din punct de vedere ofensiv arata bine. Insa, defensiv, inca cauta sa se gaseasca. Si aici poate profita Memphis. Cu o echipa tanara, cu un tempo super rapid, nu cred ca vor avea probleme sa tina ritmul cu cei din Portland.

De altfel, intr-o partida in care niciuna dintre echipe nu cunoaste in mod deosebit reperele terenului de joc, este mai probabil sa vedem puncte multe datorita defensivei mai precare.

Este mult mai greu sa te aperi decat sa inscrii, un lucru dovedit de atatea si atatea ori.

Daca uitam de istoria H2H, atunci cand Memphis in anii trecuti reprezenta o echipa puternica din punct de vedere defensiv, cu un tempo scazut, tind sa cred ca vom avea parte de puncte multe aici intr-un meci in care orice punct conteaza, asta avand in vedere cat de mult si-a schimbat viziunea echipa de la Grizzlies.

Incredere meci : 7/10, la Betano.

Aceste meciuri fac parte din proiectul ” Play-off Bubble „. Statistica o puteti regasi aici.

CITESTE SI

More in All Tips