Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA : Ne asteptam la meci spectacol – 10.08.2020

Ponturi din NBA

Ponturi NBA : Ne asteptam la meci spectacol – 10.08.2020

Am ajuns la 5 recomandari castigatoare la rand si asta nu poate decat sa ma bucure. Ieri am inverzit fara probleme pontul pe OKC care nu a avut nicio problema sa castige in fata celor de la Wizards.

La 24h distanta, cei de la Thunder disputa un nou meci, de data aceasta impotriva lui Phoenix Suns, o echipa pe val, o echipa care nu a pierdut inca in Orlando si este mai aproape ca niciodata de play-off.

Thunder poate resimti oboseala

Sa joci back to back la 24h doua meciuri de intensitate mare este destul de greu. E drept, Wizards nu a fost cine stie ce adversar periculos pentru Thunder, cel putin nu ieri. Insa, de data aceasta, oponentul este unul motivat si nu concepe sa piarda astazi.

Am citit tot felul de site-uri. Unele il dau eligibil pe Steven Adams, altele nu. In functie daca acesta va juca sau nu, sansele pentru OKC scad sau cresc. Spun asta pentru ca Ayton, in eventuala absenta a australianului, va face legea in spatiul de 3 secunde.

OKC cauta in continuare acel loc 4 insa cel mai important aspect este ca jucatorii sa ramana sanatosi.

Suns vrea sa continue parcursul perfect

Cred ca nici cei mai optimisti suporteri din Arizona nu se asteptau ca echipa lor favorita sa aiba vreo sansa la play-off. Si iata-i foarte aproape. In plus, infrangerea neasteptata a celor de la Blazers de pe finalul meciului cu Clippers le-a dat un boost enorm de moral.

Au in componenta jucatori care adora sa joace run & gun. In plus, acesta este stilul potrivit contra unei echipe care a jucat la 24h un alt meci. Ii poti sufoca in acest ritm rapid si punctele sa intre mult mai usor.

Ma astept ca cei din Phoenix sa impuna ritmul. Il au pe Booker ca si dirijor, orchestra trebuie sa functioneze la fel ca si pana acum pentru o noua victorie in Bubble.

Concluzii

Porneste Suns favorita in acest context? Da, clar. Insa, atentie, nicio echipa nu poate castiga la nesfarsit cum nicio echipa nu poate pierde la nesfarsit, asta este o regula nescrisa care se aplica de foarte multe ori.

O vad pe echipa din Arizona sa impuna ritmul. Cu Booker, cu Ayton, jucatori care se pot misca foarte bine si foarte rapid, daca pick & roll-urile dintre acestia vor functiona, ei bine, tind sa cred ca OKC va avea probleme serioase.

Totusi, sa nu uitam ca OKC este la urma urmei o echipa care ocupa locul 5 intr-o Conferinta mult mai grea decat cea de Est. Stau foarte bine moral totodata.

Cu oboseala acumulata de OKC + dorinta mai mare de victorie a lui Suns, vad un meci cu multe puncte marcate.

Mizez pe minim 221 de puncte marcate in meci, prelungiri incluse, la o cota de 1.65 la Betano.

Increderea pentru acest meci este de 7/10.

Aceasta recomandare face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble „. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

 

Ponturi pariuri NBA

Ponturi NBA : Ne asteptam la meci spectacol – 10.08.2020 – Mizam pe puncte multe in selectia zilei oferita de Betano

Vrei sa joci si tu aceasta recomandare? Esti doar la un click distanta! Te asteapta un SUPER BONUS LA PRIMA TA DEPUNERE !

 

More in Baschet