Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA – Nikola Jokic ii asteapta pe Lakers in inclestarea liderilor din Vest – 03.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Nikola Jokic ii asteapta pe Lakers in inclestarea liderilor din Vest – 03.12.2019

Aron Baynes & Devin Booker nu ne-au dezamagit deloc seara trecuta si am beneficiat de un solist veritabil in cei de la Phoenix Suns. Multi dintre voi am vazut ca l-ati jucat single sau l-ati combinat cu 76ers, lucru ce nu ma poate decat bucura, caci am castigat cat mai multi. Sa speram ca si astazi va fi la fel!

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Ponturi NBA

Sursa foto: elitesportsny.com

Denver NuggetsDenver Nuggets vs Los Angeles LakersLos Angeles Lakers
  • Duel de senzatie in “Vestul Salbatic” in noaptea aceasta, cand Lakers, echipa de pe pozitia #1 in conferinta merge sa le faca o vizita celor de la Denver Nuggets, trupa ce se afla la 2.5 victorii in spate, insa care au si 3 meciuri mai putin disputate. S-ar putea sa iasa scantei in Rocky Mountains in noaptea aceasta.
  • Anthony Davis & LeBron James si-au propus sa copieze modelul GSW anul acesta si sa “incerce sa nu piarda niciodata 2 meciuri consecutive in sezonul regulat”. Pentru spectacol, suna tare bine propozitia de mai sus. Atat Lakers cat si Nuggets vin dupa infrangeri si dupa ce streak-urile lor de victorii consecutive au fost intrerupte.
  • Nikola Jokic cateodata in timpul sezonului regulat mai are momente/meciuri cand prefera sa nu arunce asa de mult la cos. De obicei toata lumea incepe sa scrie despre asta, iar sarbul incepe din nou sa marcheze 20+ puncte pe meci. S-a intamplat deja partea cu media, asa ca ma astept si eu ca astazi Jokic sa iasa la rampa si sa arate ca este un monstru cand vine vorba de “Triple Doubles”.
  • Betano chiar ne ofera o linie foarte buna in comparatie cu Bet365 sau Betfair si nu am cum sa nu o iau doar din cauza ca 31.5 reprezinta fix media normala a “Jokerului”, fara vreun adaos din partea bookmakerilor!

Pronostic: Nikola Jokic peste 31.5 puncte, recuperari, pase decisive

Ponturi NBA

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet