Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Rockets disputa doua meciuri in 24h – 12.08.2020

Houston Rockets vs Indiana Pacers ponturi

Ponturi NBA : Rockets disputa doua meciuri in 24h – 12.08.2020

7 este cifra norocoasa, pe moment. Am reusit 7 recomandari castigatoare la rand pe NBA si sper ca acest trend sa se mentina.

Pentru astazi, mizam din nou pe Rockets. Mai bine zis..impotriva lor.

Singura grija a celor de la Houston este sa scape fara jucatori accidentati. Daca vorbim strict din punct de vedere al jocului, grija ar fi sa il integreze cat mai bine pe Eric Gordon in sistemul lor ofensiv, EG parca nu mai e acelasi om in Bubble.

Rockets pare ca si-a pierdut pofta de joc

Atunci cand disputi un derby, fie el si fara spectatori, ar trebui sa-ti pese cat de cat. Organizatiei celor de la Houston Rockets nu le-a pasat deloc de derby-ul Texasului cu SAS si au pierdut fara sa aiba vreo pretentie sa castige acel meci macar.

Si asta se va intampla si astazi, cred. In conditiile in care ambele echipe ar fi fost cu jucatorii valizi, intr-un meci de play-off, as fi mers pe Houston in 4 din 5 cazuri, probabil. Insa, momentan, aici este un caz special.

Mike D’Antoni si-a propus sa nu-l foloseasca pe Harden in meciuri consecutive. Chiar daca nu a jucat in utlimul meci si astazi va fi pe parchet, asteptati-va la minute limitate din partea lui si poate chiar un sfert 4 in care sa nu joace.

Indiana Pacers pare echipa mai serioasa in acest moment

La ora la care scriu acest articol, Sabonis si Warren sunt out pentru cei din Indiana. Referitor la Warren este o decizie logica sa-l mai odihnesti, ai nevoie de el in forma maxima in play-off.

Accidentarea lui Oladipo nu este serioasa. Acesta ar putea reveni in aceasta seara. Daca va juca, e perfect pentru Pacers. Daca nu, Holiday de-abia asteapta sa demonstreze ca merita un loc de titular, lucru care se aplica si pentru Turner.

Concluzii

Cotele incep sa scada pe Pacers. Acest lucru poate insemna un singur lucru. Ultimele informatii venite din State sunt in favoarea celor din Indiana. Fie Mike D’Antoni a hotarat sa isi menajeze si mai multi oameni importanti, fie Oladipo/Turner vor evolua in aceasta seara.

Celor de la Rockets nu le pasa de rezultatul din acest meci. Daca pot sa castige e perfect, daca nu, este o vorba : ” Dumnezeu cu mila. ”

Sa nu uitam ca Rockets disputa doua meciuri in 24h. Oboseala se va resimti clar si acest lucru poate fi un impediment intr-o victorie clara a celor din Houston, fie si cu Harden pe teren.

Totusi, fiind un meci fara vreo miza speciala, increderea pentru acest meci este de 6/10.

Recomandarea merge spre o victorie a celor din Indiana sau o infrangere la maxim 8 puncte diferenta. Daca cei de la Rockets castiga cu fix 9 puncte, miza ne va fi returnata.

Aceasta selectie se regaseste in oferta celor de la Unibet si 888.

Nu riscam prea mult, asteptam meciuri cu adevarat importante si cu miza.

Acest meci face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble  „. Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Cote din NBA Unibet

Ponturi NBA : Rockets disputa doua meciuri in 24h – 12.08.2020 – Selectia zilei este oferita de Unibet

CITESTE SI

More in Baschet