Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA : Suns este pregatita de spectacol – 06.08.2020

Ponturi la pariuri din NBA

Ponturi NBA : Suns este pregatita de spectacol – 06.08.2020

Dubla din NBA a fost verde ieri si asta nu poate decat sa ma bucure. Cu riscul de a ma repeta, tragem o concluzie din punct de vedere statistic abia dupa finalul sezonului. Pana atunci, Phoenix Suns cauta sa isi continue forma excelenta din Bubble impotriva unei alte formatii cu parcurs perfect.

Nimeni nu se mai gandea la Suns ca la o echipa ce poate intra in play-off

Cei din Phoenix au inceput perfect meciurile din Bubble-ul din Orlando. Au castigat fara probleme in fata celor de la Wizards, 125-112 pentru ca mai apoi sa vina doua victorii la limita : 117-115 vs Mavericks-ul lui Doncic & Porzingis + inca un 117-115, de data aceasta impotriva lui Clippers, dupa un buzzer beater extraordinar din partea lui Devin Booker.

Una peste alta, cu un Memphis care se clatina considerabil, cei din Arizona pot profita si pot castiga astazi. Nu le va fi deloc usor pentru ca au in fata o echipa care la randul ei a castigat tot cand vine vorba de meciurile de la acest turneu final.

Desi este lipsita de Sabonis, unul din cei mai inteligenti oameni mari alaturi de Jokic sau Embiid, cei de la Pacers au mers excelent.

Totusi, problemele pot aparea astazi pentru Indiana..

Lipsa lui Sabonis este una considerabila. Faptul ca T.J Warren este o bestie in aceste meciuri ii ajuta mult insa la un moment dat va trebui sa aiba un meci mai slab. Sa nu uitam pe cine propune Phoenix sub panou : Deandre Ayton, un pivot extraordinar aflat inca in anii sai de crestere ( din punct de vedere valoric ) in liga.

Concluzii

Cand ai deja un run bun parca vrei sa-l continui. Insa, in cazul Indianei, nu este niciun fel de problema daca vor pierde astazi, este deja calificata in play-off.

De partea cealalta, Phoenix, cu o victorie aici, este tot mai aproape de play-off.

Cei din Arizona pot profita de lipsa lui Sabonis de sub panoul celor din Indiana si daca T.J Warren prinde doar un meci decent, nu fabulos precum ultimele disputate in maioul celor de la Pacers, incep problemele pentru cei din Indiana.

Aceasta recomandare face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble „. Intreaga statistica o puteti gasi aici.

Increderea pentru acest meci este de 7/10.

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Suns este pregatita de spectacol – 06.08.2020 – Meciul zilei e oferit de Betano

More in Baschet