Connect with us

Baschet

Ponturi NBA : Thunder tinteste pozitia a 4-a din Vest – 09.08.2020

Ponturi NBA

Ponturi NBA : Thunder tinteste pozitia a 4-a din Vest – 09.08.2020

Parcursul recent din NBA este perfect. Avem 4 recomandari castigatoare la rand si asta nu poate decat sa ma bucure. Ieri am bifat punctele pe Blazers, meci in care doar cei de la Portland stiu cum au putut pierde acel meci.

Ei bine, astazi poposim tot in Vest, acolo unde OKC cauta locul 4 in Conferinta. Au de trecut de un Wizards care este deja eliminata din play-off, Washington fiind lipsita de multi jucatori cheie in acest meci.

Wizards joaca doar din orgoliu aceasta partida

Fara victorie in Bubble-ul din Orlando, Washington Wizards nu mai are vreo sansa sa acceada in play-off.  E drept, sansele erau mici oricum insa sperante existau pentru fanii lui Wizards. Acestia se bazau pe Hachimura sau Bryant sa faca niste meciuri mari si sa castige 2-3 din primele 5 si de acolo orice se putea intampla.

Totusi, faptul ca Beal, Bertans sau Wall nu pot juca inseamna, poate, mai mult decat jumatate din echipa.

Am vazut doua meciuri cap-coada ale celor de la Washington. Nu pot sa zic ca joaca un baschet rau din punct de vedere defensiv. Insa, pe alocuri, acel stil de run & gun pe care Wizards il practica cu Wall & Beal inca este acolo. In momentul in care acesta este activat, defensiva este lasata la o parte. Pentru ca cei ramasi nu au cum sa fie atat de productivi din punct de vedere ofensiv precum cei 2, apar problemele pentru Washington.

OKC cauta victoria pentru locul 4 in Vest

Am mai vorbit pe tema asta. Nu ai nevoie de o clasare cat mai sus pentru a avea un eventual avantaj al terenului propriu. Acesta este inexistent in Bubble-ul din Orlando. Insa, in momentul de fata, cred ca Thunder vrea acel loc 4.

De ce? Explicatia este destul de simpla. La ora actuala, Thunder ii poate depasi pe Rockets cu un mic joc de rezultate. Si asta ar fi un boost de moral fantastic pentru echipa lui Chris Paul & Co. O echipa careia nu i se dadea foarte mari sanse la inceput sa fie atat de sus la finalul sezonului regulat peste o echipa unde Harden ar fi trebuit / ar trebui sa isi conduca echipa mult mai sus, ei bine, da, te motiveaza fantastic.

Lucrul acesta a fost subliniat si de jucatorii lui Thunder care nu concep sa nu castige in aceast seara.

Concluzii

Cu toate ca OKC va fi lipsita de Steven Adams, cred ca acestia au toate armele necesare pentru o victorie in aceasta seara. Nerlens Noel este un jucator excelent, mie imi place la nebunie si cred ca potentialul sau inca nu a fost atins.

OKC are avantaj pe toate posturile, este echipa mult mai motivata si nu ar trebui sa rateze victoria astazi intr-un meci in care cei de la Wizards vor juca doar din orgoliu.

De aceea, cred ca un handicap micut pe Thunder este alegerea corecta. Un – 6.5 pentru 1.65 pare destul de decent, selectia este oferita de Betano.

Increderea pentru acest meci este de 6/10.

Aceasta recomandare face parte din proiectul ” NBA Play-off Bubble „.

Intreaga statistica o puteti regasi aici.

Ponturi NBA : Thunder tinteste pozitia a 4-a din Vest – 09.08.2020 – Cotele la pariuri oferite de Betano – OKC ar trebui sa castige lejer aceasta partida

More in Baschet