Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Ponturi NBA – Warriors vs Suns ar putea opri seria buna a gazdelor – 27.12.2019

ponturi baschet

Ponturi NBA – Warriors vs Suns ar putea opri seria buna a gazdelor – 27.12.2019

Am avut parte de o seara de Craciun destul de buna pe frontul NBA. Dubla oferita alaturi de colegul meu Razvan a fost castigatoare si la articolul special am terminat cu un bilant de 5-3. Pentru astazi mizam pe duelul Warriors vs Suns si mergem pe mana oaspetilor.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit (de verificat programul pe pagina de FB – “NBA la TelekomSport” insa in mare parte, transmisiunile sunt in perioada weekend-ului.

Warriors vs Suns

Golden State WarriorsWarriors vs SunsPhoenix Suns
  • Inafara de Lakers – Clippers, parerea mea e ca meciul dintre Warriors si Rockets a fost probabil al doilea cel mai bun din cele 5 din noaptea de Craciun. Steve Kerr l-a batut pe Mike D’Antoni inca o data. Cel putin asa l-am vazut eu meciul. Cu o echipa clar inferioara, cumva Kerr a reusit sa apese toate butoanele corecte pentru a castiga acea partida in Chase Center. O realizare impresionanta ca si antrenor.
  • Daca inainte de acel meci, Warriors se laudau cu cea mai mare serie de victorii (de 2 victorii consecutive), astazi fara doar si poate pot fi extra-multumiti de 3 victorii la rand. Consider ca aici se opreste seria. Meciul acesta nu mai este in prime-time (acolo unde Kerr tine mortis sa arate bine echipa sa).
  • Concluzia mea este ca Suns vor castiga meciul astazi. Acestia au pierdut cateva partide la mustata in seria lor de 7 infrangeri consecutive. S-a intamplat impotriva unor echipe mult mai bune, precum Nuggets si Blazers. Consider ca a sosit momentul sa schimbe placa. De asemenea, Warriors cam trebuie sa revina pe traiectoria de “tanking”, chiar daca Green a zis ca inca e prea devreme sa se vorbeasca de asta.

Pronostic:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Baschet