Connect with us

Fotbal American

Ponturi NFL – Sa fie David Blough miracolul de Ziua Recunostintei pentru Lions? – 28.11.2019

ponturi fotbal american

Ponturi NFL – Sa fie David Blough miracolul de Ziua Recunostintei pentru Lions? – 28.11.2019

Sunday Night Football nu a fost la fel de bland cu noi ca alte dati, dar cei de la Patriots au reusit totusi sa se impuna in fata celor de la Dallas Cowboys. Pentru astazi, de “Thanksgiving”, mizam pe debutantul celor de la Detroit Lions.

Stiu ca vor fi intrebari legate de transmisiuni TV in Romania, insa va anunt ca nici anul acesta nu vom vedea NFL live la noi in tara.

Ponturi NFL

Detroit LionsDetroit Lions – Chicago BearsChicago Bears
  • La americani e o traditie de mult timp sa te strangi la masa cu familia de Thanksgiving si sa urmaresti partidele de fotbal american (isi aminteste cineva Viata cu Louie? :D). Exact asta se va intampla astazi, unde vor avea de urmarit trei partide una dupa alta, iar prima dintre acestea va fi cea dintre Detroit Lions si Chicago Bears, doua rivale de divizie.
  • Dupa pierderea principalului QB a celor de la Detroit Lions, sezonul lor s-a cam dus pe apa sambetei. Au jucat o perioada de timp cu Jeff Driskel care n-a avut performante deloc rele, insa ghinionul a continuat sa loveasca echipa gazda de astazi ce va juca in fata fanilor de pe Ford Field din Detroit. Cu 2 QB cazuti la datorie, astazi va fi silit de imprejurari David Blough sa iasa la rampa. Cine este David Blough? – exact asta a intrebat si media americana ieri si astazi.
  • Aceste doua echipe s-au intalnit acum 3 etape, cand Driskel era la centru pentru Detroit Lions si acesta a reusit un total de 27/46 de pase, cu 279 de yarzi pasati. Apararea celor de la Bears nu mai este la fel de feroce ca anul trecut, iar cum David Blough in colegiu era genul de jucator caruia ii placea sa arunce mingea repede si cateodata sa-si asume riscuri, imi place destul de tare linia oferita de catre cei de la Betfair.

Pronostic: David Blough peste 170.5 passing yards

Ponturi NFL

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal American