Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Formula 1

Ponturi Pariuri F1 GP Austria 2020

Ponturi Pariuri F1 GP Austria 2020

Ponturi Pariuri F1 GP Austria 2020

Marele Premiu al Austriei se va disputa în perioada 3 – 5 iulie 2020 și va aduce în fața iubitorilor de sporturi cu motor cei mai buni piloți din Marele Circ. Este primul eveniment din Formula 1 care va avea loc după ce s-a decis reluare activității în sporturile cu motor.

Ponturi Pariuri F1 GP Austria 2020 cu șanse reale de reușită

  • Max Verstappen se clasează în primii 3 – cota 1.40

Casele de pariuri ne-au pregătit cote interesante. 1.40 are Max Verstappen pentru o clasare pe podium. Pare să fie o cotă excelentă ținând cont de prestația lui de la ultimele două curse făcute pe Red Bull Ring.

  • Lewis Hamilton se clasează în primii 3 – cota 1.35

De asemenea, 1.35 este cota pentru ca Lewis Hamilton să fie și el între cei mai buni trei piloți la finalul cursei. Din nou este o cotă atrăgătoare, menită să aducă profit pariorilor împătimiți, care joacă după strategia easy money și nu numai.

Ponturi Pariuri F1

Ponturi Pariuri F1 – pariuri Betano

  • Altă recomandare cu șanse reale de reușită este o clasare în afara primelor trei locuri a lui Alexander Albon – 1.22.

Acesta este pilotul celor de la Red Bull Racing. Într-adevăr, nu este o cotă foarte mare, 1.22 ne oferă Betano, dar există posibilitatea ca adăugată la biletul zilei să mărească valoarea câștigului final.

Marele Premiu al Austriei – program complet

Cursa se va desfășura pe circuitul Red Bull Ring, cu o lungime de 4,318 km, respectiv 2,683 de mile. Piloții trebuie să îl parcurgă complet de 71 de ori.

Cu 305,452 km de pacurs, piloții vor avea o cel puțin o oră și jumătate de adrenalină, dată fiind și temperatura deloc prietenoasă. În ultimii doi ani am avut același câștigător în persoana lui Max Verstappen, olandezul reușind să își surclaseze adversarii.

În cele trei zile de concurs se vor desfășura trei sesiuni de antrenamente, programate să aibă loc pe 3 și 4 iulie. Tot pe 4 iulie, dar câteva ore mai târziu după ce se termină ultima sesiune de antrenamente, vor avea loc calificările. Timp de o ora, piloții vor căuta să aibă cea mai rapidă cursă pentru o clasare cât mai bună pentru cursa propriu-zisă programată pe 5 iulie.

Unde poți paria pe Marele Premiu al Austriei 2020

Agenția de pariuri Betano este alegerea tocmai potrivită dacă vrei să pariezi pe Marele Premiu al Austriei 2020. O multitudine de pariuri îți stau la dispoziție, printre care cel mai rapid în antrenementele, calificări. Mai poți paria pe mașina câștigătoare în calificări, cel mai rapid în calificări, Marja câștigătoare de calificare.

La Betano ai o multime de tipuri de pariuri pe Formula 1

Desigur, sunt și pariuri pe cursa propriu-zisă, cu multiple opțiuni. Câștigătorul cursei, termină sau nu pe podium, mașina câștigătoare, clasare între primele 6 locuri, termină în punct. Alte pariuri pe care mai poți miza sunt cel mai rapid tur, naționalitatea câștigătorului, podium dublu la final, prezența safety car, ambele mașini să termine în puncte și multe altele.

PARIAZĂ AICI PE MARELE PREMIU AL AUSTRIEI

Ponturi pariuri F1 GP Austria 2020

Lista câștigători Marele Premiul al Austriei 2014-2019

Ponturi Pariuri F1 – Max Verstappen (sursa facebook)

2019: Max Verstappen (Red Bull)

2018: Max Verstappen (Red Bull)

2017: Valterri Bottas (Mercedes)

2016: Lewis Hamilton (Mercedes)

2015: Nico Rosberg (Mercedes)

2014: Nico Rosberg (Mercedes)

CITESTE SI

More in Formula 1