Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte sporturi

Ponturi pariuri : Rugby din Australia de la Razvan

Schimbam putin regulile jocului pe parcurs si odata cu laptopul pe care-l am in momentul de fata, nu mai depind de nimeni cand vine vorba de a posta. Si sa vezi acum cum imi taie astia netu’ ca nu l-am platit.

Avem inca o mini-banca ramasa si am incredere ca de data aceasta vom reusi.
Sa recapitulam : 200u totala din care in minibanca 1 am avut 100u, am incercat in 4 pasi s-o dublam, n-am putut.
Ramanem cu alte 100u pe care vom incerca sa le dublam insa doar din 2 PASI.
O incercare destul de indrazneata, mai ales ca vom miza pe un meci pe un meci de RUGBY LEAGUE, un meci in care se intalnesc pe Cbus Super Stadium, Gold Coast Titans si Penrith Panthers, o partida care cu siguranta NU ar trebui sa fie spectaculoasa.

Lasam totul in urma ce a fost pana acum si incepem cu acest rugby putin ciudat pentru unii, poate. Rugby League este putin diferit de Rugby Union. Aici ai voie sa finalizezi actiunea echipei tale in doar 6 faze, spre deosebire de rugby-ul ” normal ” , unde ai tot timpul din lume s-o faci, atata timp cat nu comiti vreo ilegalitate. La a 6-a faza de atac trebuie sa inscrii eseu sau sa degajezi mingea daca consideri ca nu o poti face.

Dupa infrangerea din deplasare cu New Zealand Warriors, lucrurile au devenit mai tensionate pentru echipa gazda de astazi, antrenorul acestora venind in public si facand cam ce face Gigi Becali pe la noi dupa un meci prost al echipei sale.

De partea cealalta, Panthers vin aici cu un moral excelent dupa victoria din prelungiri cu West Tigers.

Per total, daca ne uitam putin la capitolul statistica, un lucru este clar : NICIUNA dintre echipe nu este setata inca din punct de vedere ofensiv. Si nu cred ca acest lucru se va schimba astazi. Pana acolo mai e, totutsi.

INDISPONIBILITATI

Shannon Boyd este out pentru Titans. Intra WhitBread in locul acestuia insa cu siguranta se va simti lipsa lui Boyd. De asemenea, Moeaki Fotuaika este suspendat pentru gazde, Max King ii ia locul in aceasta partida.

Frank Winterstein este singura absenta notabila pentru Panthers in acest meci.

ATENTIE !

Niciuna dintre echipe nu marcheaza mai mult de 10 puncte / meci. O linie ce mi-a atras foarte mult atentia avand in vedere ca este inceput de sezon. De obicei, in rugby league-ul din Australia statisticile se respecta, in special la inceput de sezon. Consider ca nu vom avea foarte multe puncte. Spre exemplu, in ultimul meci, Titans a avut o rata de conversie de 69 % in atacuri in timp ce Warriors a avut 91 % ( 30/33 ). Si..atentie ! Acel 69 % este destul de bun pentru Panthers in acest inceput de sezon. Ma indoiesc ca vreuna din echipe va depasi aceasta cifra in acest meci.

More in Alte sporturi