Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 10.11.2020

ponturi tenis

 

Ponturi tenis – 10.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 10.11.2020  contine 8 pronosticuri. Ne bazam pe turneele  ATP de la Sofia si WTA de la Linz. Avem cateva partide interesante si la turneele de tip Challenger de la  Bratislava si Cary.  Lista cu recomandari a aratat destul de bine ieri, 6 pronosticuri castigatoare din 10.

MECIUL ZILEI DIN FOTBAL 10.11.2020

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 31 WIN, 16 LOST

Vasek Pospisil – Jan Lennard Struff – Meciul zilei de la ATP Sofia 

De la ora 19:30, in ultima partida a zilei, va avea loc confruntarea dintre Pospisil si Struff, din turul 2 al turneului ATP de la Sofia. Cei doi sunt la al treilea duel, in precedentele doua, fiecare a reusit sa castige cate un duel.

Astazi aleg sa merg pe germanul Struff. Am vazut partida dintre Pospisil si Marchenko de ieri, si nu am vazut deloc un joc reusit facut de canadian. Serviciul acestuia nu a functionat deloc bine, a oferit o multime de mingi de break, chinuindu-se cu un lucky looser destul de modest. Ma indoiesc ca a reusit sa repare multe lucruri de ieri pana astazi iar Struff cred ca-l va taxa rapid la orice eroare.

Pospisil este genul de jucator care se bazeaza in marte parte doar pe serviciu. De cealalta parte, Struff are mai multe arme. Pe langa serviciul 1, care, este destul de greu de returnat atunci cand ii functioneaza, germanul mai are si lovitura de backhand foarte buna.

Cei de la Betano ofera o cota de 1.55 pentru victoria neamtului. Alternativ, se poate alege si over game-uri in partida, linia de 20.5 game-uri fiind una destul de accesibila.

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO si FORTUNA.

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri