Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 11.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 11.10.2020

Salutare tuturor !  Lista cu Ponturi tenis – 11.10.2020 pentru astazi a sosit. Capul de afis al acestei zile este finala ATP de la Roland Garros, partida pentru care am pregatit 3 pronosticuri.

 

Am pregatit o lista cu 8 pronosticuri pentru astazi, 3 dintre ele fiind de la partida dintre Nadal si Djokovic. Celelalte 5 partide au loc la turneele ATP Koln, Sardinia si St-Petersburg. Chiar daca toti ochii vor fi indreptati asupra finalei de la Roland Garros, datorita ofertei, am decis sa imi indrept atentia si catre celelalte turnee de unde putem profita.

Din cauza pandemiei COVID-19, ATP a decis sa adauge in acest an patru turnee ATP. Asadar, turneul ATP de la Koln va avea loc incepand cu aceasta saptamana, fiind programate sa se joace doua editii consecutive in Germania. Bautista, Zverev, Murray, Verdasco printre cele mai importante nume care participa la acest turneu de categoria ATP 250.

Tot de categoria ATP 250 este si turneul ATP din Sardinia. Acesta va avea loc intre 12 si 18 Octombrie si este dotat cu premii in valoare de 272.000 EURO. Fognini, Casper Ruud si Lajovic nu lipsesc de pe tabloul principal al acestui turneu.

Va fii o saptamana intersanta, cu destul de multe turnee aflate in desfasurare, turnee de care sper sa putem profita.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 16 WIN, 12 LOST

 

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. Aici gasiti o multime de pariuri speciale pentru finala de la Roland Garros.

COTE MARITE LA 888 PENTRU NORVEGIA – ROMANIA !  

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri