Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis – 12.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 12.10.2020

Salutare !  Lista cu Ponturi tenis – 12.10.2020 pentru astazi este pregatita. Ne vom baza pe 8 pronosticuri de la turneele ATP 250 si Challenger. Ieri am reusit sa inverzim pronosticul special pe serviciul lui Nadal si 5 ponturi de pe lista cu recomandari.

Ponturi tenis – 12.10.2020

Stan Wawrinka vs. Daniel Evans duel mai echilibrat decat o arata cotele ?

Eu zic ca da. In ultima vreme de Wawrinka a ramas doar numele. Elvetianul are un joc foarte inconstat, face o partida buna si trei rele. Rezultatele pe zgura, suprafata lui favorita, au lasat de dorit. Principala problema a acestuia tine foarte mult de mental. In partidele in care lucrurile incep sa se complice, acesta cedeaza destul de usor. Setul decisiv de la Roland Garros si primul set cu Musetti de la Roma confirma acest lucru. A fost eliminat de la Roland Garros de Gaston, jucator tanar, fara rezultate deloc notabile. Totusi, rever-ul elvetianului ramane greu de infrant si poate oricand sa castige punctul cu lovitura lui preferata.

Cred ca Evans ii va pune probleme serioase acestuia, mai ales ca Stan va avea nevoie de cateva game-uri bune de acomodare. Evans se descurca mult mai bine pe hard decat pe zgura, acesta reusind rezultate destul de bune pe aceasta suprafata. Un alt plus fata de elvetian este deplasarea in teren, englezul reuseste de cele mai multe ori sa acopere foarte bine terenul. Pronosticul pentru aceasta partida este: Evans nu pierde la mai mult de 5 game-uri diferenta.

 

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 20 WIN, 15 LOST

Recomand sa alegeti doar pronosticurile care va plac si sa va intocmiti propriile bilete.

 

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. 

MECIUL ZILEI 12.10.2020

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri